Slavna glumica Melani Grifit zbog opsesije mladošću umalo je uništila lice bespotrebnim operacijama i intervencijama. Nerealne bjuti standarde koje je Holivud nametao teško je prihvatala, pokušavajući se da prevari vreme i izgleda mlađe nego što zapravo jeste. 

Rezultati su nažalost bili sve samo ne ono što je želela, a umesto divljenja, dobila je zgražavanje javnosti. Nažalost, ni situacija u kući nije bila idealna. I njen bivši suprug, Antonio Banderas pokušavao je da je "dozove pameti" i spreči da ubrizgava još "otrova" u svoje lice, a istog stava bilo je i njeno troje dece - ćerke Dakota Džonson, Stela Banderas i sin Aleksander Bauer.

Ćerke Melani Grifit ne podržavaju nejen operacije.
DUNKIND / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Posebno je bila glasna Stela koju je glumica dobila u braku sa glumcem Stivenom Bauerom. I Stela se u jednom trenutku trenutku okušala u svetu glume, da bi od svega pobegla brže - bolje, videvši šta joj radi sa majkom.

Melani Grifit uništila je lik operacijama.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od glume je odustala odavno, još 1999. nakon što je igrala u filmu "Ludi u Alabami" koji je režirao njen očuh Antonio. Već tada je videla delić sveta kojeg nije želela da bude deo i nakon godina traženja, čini se da je konačno pronašla oblast koja joj više odgovara. 

Ova lepotica danas ima 26 godina i da, jeste deo javnog sveta, ali ne kao slavni roditelji. Ona je modna influenserka, a nedavno je svojim odabirima privukla ogromnu pažnju na Nedelji mode. Uz to, osnovala je brend Lightbound, koji se bavi prodajom parfema.

"Ona je vrlo svesna i ozbiljna devojka", rekao je jednom prilikom Antonio Banderas. "Želim da ona radi ono što zaista želi. Uvek će imati moju punu podršku, za šta god da se odluči. Ako želite da bude doktorka, biću tu da je podržim. Ne bih da je forsiram da radi nešto što ne želi. Hoću da moja ćerka bude slobodna i nezavisna žena. Mora da pronađe svoj put", rekao je.

Stela ima sjajan odnos sa svojim roditeljima, a o njoj u intervjuima češće govori otac, koji se požalio da njegova modna zvezda nije oduševljenja stilom koji njen tata preferira. Štaviše, Stela i njena polusestra Dakota su saglasne da se Antono ne oblači najbolje.

"One žele da papi bude više trendi, a ja se ponekad zaglavim u starim stvarima koje imam", rekao je još 2017. godine Banderas na Nedelji mode u Majamiju za sajt Fashionista.

Stela je u sjajnim odnosima i dan-danas i sa Antonijem koji ju je bukvalno odgajio, a to što je njena majka konačno prestala da uništava svoju lepotu je raduje. 

I Melani je i sama priznala da su je "nerešeni računi" iz prošlosti odveli na pogrešan put, te da joj je drago što njene ćerke ne idu njenim stopama, barem kada su u pitanju estetske korekcije. Interesantno je da joj je u jednom trenutku upravo Stela navodno pripretila da je ne zanima "da li će njena majka dobiti ili ne nove uloge, već da je želi normalnu i zdravu", a ovako nešto bilo je poput otrežnjenja za Grifitovu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!