Melani Grifitzabrinula je svoje obožavatelje nakon što su njene nove fotografije preplavile mreže. Naime, paparaci su slavnu glumicu uslikali tokom vožnje Zapadnim Holivudom, kada je primećeno da na levom obrazu, tik uz uho ima ogroman ožiljak koji do sada nije bilo moguće videti. 

Melani Grifit imala je nov ožiljak kod uha.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Grifit je nosila minimum šminke, a ko zna da li bi se ožiljak i video da u jednom trenutku nije podigla kosu. 

Mnogi su u prvi mah pomislili da je u pitanju neka nova intervencija s obzirom da je Melani poznata kao neko ko svako malo nešto radi na svom licu, ali sudeći po obliku ožiljka, smatra se da je najverovatnije u pitanju nova intervencija kojom su skinute kancerogene ćelije. 

Melani nije spominjala novu operaciju, niti se ožiljak mogao videti do sada, mada je glumica na javnim događajima imala puštenu kosu, što objašnjava što je sve prošlo neopaženo, sve do sada. 

Melani Grifit u poslednje vreme nosi samo puštenu kosu.
@affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Melani je 2018. vodila bitku sa rakom kože, kada su joj na nosu otkrivene kancerogene ćelije. Tada se mogla videti često sa hanzaplastom na licu, i ranicama od operacije, ali se smatralo da je Grifit tada uspela da pobedi bolest

Melani Grifit imala je kancer kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No ožiljak bacio je sumnju da se ponovo suočava sa novim problemom, ali za sada glumica nije želela da govori na ovu temu. 

Inače, ona je do sada često bila glavna tema medija zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima je uništila lik. Zbog menalnih problema počela je da pije i konzumira nedozvoljene supstance, a to joj je uništilo i brak sa Banderasom, koji ju je molio da se okane svega

Banderas je molio Melani da prekine sa operacijama.
Shutterstock 

Na retkim paparaco fotografijama Melani je bilo teško prepoznati, a tek kada su se stvari potpuno otrgle kontroli sa intervencijama i botoksom, odlučila je da stane.

Uostalom, pogledajte kako je izgledala kao dete.

A potom i u danima najveće slave.

Razlika je ogromna.

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje.

Melani Grifit preterala je sa operacijama.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a takođe je pobedila i rak kože.

Melani Grifit ponovo puši iako ne bi smela.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U poslednje vreme se šuška da se vratila starim navikama, te da, ne samo da je počela ponovo da puši, što joj je strogo zabranjeno, već se čini i da je ponovo počela da preteruje sa botoksom.

Melani Grifit ponovo preteruje sa operacijama.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ostaje samo da se nadamo da loše navike nisu dovele do toga da se ponovo bori sa kancerom, ako to uopšte posredi. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!