Melani Grifitnekada je bila jedna od najlepših glumica Holivuda. Ređala je filmske hitove, "šetala" najbolje muškarce, a voleli su je i muškarci i žene koje su želele da budu poput nje. Nažalost, ta vremena su davno iza nje, a u poslednje vreme Melani sve više zabrinjava javnost svojom pojavom.

Osim što se čini da je sve mršavija i mršavija, stiče se utisak i da se glumica ponovo bori sa starim "demonima" zavisnosti. Nije tajna da je u prošlosti nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i narkotika. Ironija je što to niko nije znao sem njenih najbližih, a upravo ju je i zavisnost koštala braka sa Banderasom. Zapravo, jednu zavisnost zamenila je drugom, te je u jednom trenutku počela da preteruje sa operacijama ne bi li "zamrznula mladost". 

Nažalost, rezultati su bili sve samo ne ono što je očekivala, a što je vidljivo i sada, kada gotovo ne može ni da se nasmeje bez da iskrivi lice u grimasu. 

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a takođe je pobedila i rak kože

melani grifit imala je rak kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, ono što i dalje zabrinjava su njene ruke koje retko vidimo bez rukavica. Išla na džoging, u šoping, ili na kafu sa drugaricama, Melani retko skida rukavice, kojima krije modrice i tamne podlive. 

melani grifit retko skida rukavice zbog modrica i podliva.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Američki doktor Gabriel Mirkin je za Pressreader objasnio da je to tipična procedura koja sprečava srčani udar, a radi se sa osobama koje imaju problema sa trombozom:

"Ovo je uobičajena procedura koja se radi sa pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene ka plućima ili srcu..."

melani grifit uvek nosi rukavice.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Melani iza sebe ima nekoliko decenija borbe sa drogom i alkoholom, a jednom prilikom je rekla:

"Znam sva pravila trezvenosti. Izbegavaj drogu. Jednostavno... Ali iz nekog razloga to je veoma teško za mene".

Pomenuti doktor koji je komentarisao slučaj Melani Grifit za američke medije, smatra da je istorija alkoholizma i zavisnosti od droga dodatno stavila glumicu u rizičnu grupu, te da takvi pacijenti trebaju da znaju da je zdravlje veoma bitno i da život mora da se promeni iz korena.

melani grifit krije da ima modrice i podlive po rukama.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je proteklih godina često fotografisana kako šeta ili vežba u teretani, dok je nedavno viđena kako opet puši cigarete, koje su joj strogo zabranjene.

Nažalost, Melani je i u prošlosti više puta radila ono što nije trebalo. Tako ju je svojevremeno i Antonio molio da prestane da pije, i da umanji sa operacijama, ali ona nije želela da sluša. 

"Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim", bila je iskrena jednom prilikom bivša Banderasova supruga koju je suprug svojevremeno molio da potraži pomoć i uveravao je da mu je jedino ona bitna, ali Melani jednostavno nije želela da to čuje. Ona je, kako je kasnije priznala, "osećala ogroman pritisak jer je izlazila sa najlepšim muškarcem", te je, zbog njega, poželela da "zamrzne mladost".

melani je zbog banderasa želela da zamrzne mladost.
Shutterstock 

Ostaje samo da se nadamo da Melani nije opet posrnula, te da je velika svetska zvezda konačno u mirnoj luci i srećna i ispunjena, a koliko se promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!