Melani Grifit nekada je bila jedna od najvećih zvezda Holivuda. Ređala je filmski hit za hitom, uloge su joj se nudile kao na tacni, a voleli su je i muškarci i žene koje su očajnički želele da budu poput nje. Još kada je zavela jednog od najboljih frajera svih vremena, Antonija Banderasa, slobodno se može da nema osobe koja joj nije zavidela.

Jer na prvi pogled, ona je imala sve - slavu, ljubav i bogatstvo. Međutim, javna je tajna da nije sve bilo takvo kakvo se činilo. Dugo se krilo da Melani voli da pije, ali i da je i te kako upražavala opojne droge, a sve to bilo je prožeto sve jačim porivom da estetskim intervencijama zadrži mladost. 

Melani Grifit nekada je bila jedna od najlepših glumica.
Shutterstock 

Čak i nedavno, kada se pojavila na crvenom tepihu da bi promovisala svoj novi film, vide se posledice bespotrebnih intervencija, a njeno preterivanje sa botoksom dovelo je do toga da čak ne može ni normalno da se nasmeje, bez da joj se lice iskrivi u čudnu grimasu.

Inače, primetno je da se glumica nigde ne pojavljuje bez rukavica kojima krije upravo, kako neki tvrde, posledice poročnog života. Njene ruke danas su prekrivene modricama i ožiljcima, a paparaco fotografije koje su nastale nedavno zabrinule su javnost.

Melani Grifit pokazala je nedavno modrice na rukama.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, Melani se ponašala kao da je sve okej, a i dan-danas, iako ima 65, i dalje se pridržava napornih dijeta, i treningakako bi odražala mlado telo.

Melani Grifit se iscrpljuje vežbama i dijetama.
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, kako je došlo do toga da se Melani oda alkoholu i drogi?

Sve je zapravo usledilo kao posledica slomljenog srca. Naime, Melani je sa 18 upoznala svog prvog muža Dona Džonsona u kojeg je bila fatalno zaljubljena.

Brak je potrajao samo 6 meseci, a nova romansa i brak dogodili su joj se 6 godina kasnije sa Stivenom Bajerom. Tokom petogodišnjeg braka dobili su sina Aleksandra, ali je nakon razvoda od njega glumica pala u tešku depresiju i počela da pije i konzumira kokain

Nakon rehabilitacije, Melani se ponovo vraća svom prvom suprugu Donu Džonsonu i par ponovo staje na ludi kamen 1989. godine. Kao kruna njihove "podgrejane" ljubavi na svet je došla čuvena Dakota Džonson, zvezda mega popularnog filma "Pedeset nijansi sive". Međutim, stvari su ponovo dobile novi obrt - usledio je novi razvod, pa opet pomirenje, da bi konačan kraj njihove fatalne ljubavi usledio 1995. godine.

Nakon toga, u njen život je ušetao Banderas, koji je u trenutku kada su započeli romansu bio oženjen. Zbog Melani je ostavio suprugu, i 1996. godine rekli su sudbonosno "da".

Međutim, njihova sreća nije dugo trajala - zavisnost je nastavila da je proganja, da bi 2000. godine završila na klinici za rehabilitaciju na Floridi.

Melani Grifit upoznala je Banderasa dok je on bio još u braku.
Francisco Morales / Eyepix / Profimedia 

- To je bitka koja se ne završava, ali je vi morate pobediti jednog dana. Ali za to vam je potrebna velika pomoć, rekla je jednom prilikom glumica.

Nažalost, i brak sa Banderasom se završio nakon 18 dugih godina, i to je navodno bio jedan od najskupljih holivudskih razvoda, "težak" čak 50 miliona dolara. 

- Mislim da se deo razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog da krivim. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovo desi, želim da uživam u životu, da radim ono što poželim - bila je iskrena jednom prilikom bivša Banderasova supruga.

Melani Grifit je u braku sa Banderasom osećala presiju da izgleda savršeno.
Shutterstock 

Nažalost, Grifit je još tokom braka sa Banderasom osećala veliki pritisak da mora da izgleda "savršeno", jer "ipak je ona supruga najelpšeg holivudskog glumca". Nažalost, okrenula se plastičnoj hirurgiji, i od 40. počela da drastično menja svoj lik. Nije ni bila svesna koliko je preterala, dok nije počela da čita negativne komentare o sebi, kako je kasnije priznala.

Osim što je pobornica plastične hirurgije, Melani se borila s opakom bolešću koja je ostavila posledice na njeno zdravlje i izgled. Ova hrabra žena pre četiri godine je preležala rak. Reč je bila o tumoru na nosu, zbog čega su je često viđali s flasterom na licu.

Melani Grifit operisala je rak na nosu.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako piše Daily Mail, borba s rakom zvezde filma "Zaposlena djevojka" počela je 2009. godine, kada je Melani otišla pod nož kako bi uklonila rani stadijujm raka na licu. Operacija je ostavila ožiljke i masnice, zbog čega se glumica našla na meti zlih komentara na društvenim mrežama, na što se žalila 2012. godine, a koliko se promenila glumica za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!