Tih devedestih u Holivudu nije bilo lepše žene od Melani Grifit. Slavna zavodnica bila je na vrhuncu slave, a na njen šarm pali su neki od najvećih holivudskih šmekera.

Nažalost, i ona je, poput drugih diva, poklekla pod pritiskom i otišla "pod nož" kako bi sačuvala mladost, a dobila je sve samo ne ono što je želela.

Melani Grifit htela je po svaku cenu da sačuva mladost.
Shutterstock 

U godinama koje slede više se pisalo o njenim intervencijama, a daleko manje o ulogama, zbog čega glumicu gotovo da nije bilo moguće videti u javnosti, a ni na velikom platnu.

Melani Grifit izdeformisala je lik intervencijama.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na retkim paparaco fotografijama Melani je bilo teško prepoznati, a tek kada su se stvari potpuno otrgle kontroli sa intervencijama i botoksom, odlučila je da stane. Na sve to, borila se i dva puta sa rakom kože i dugo mučila muku sa epileptičkim napadima. 

Melani Grifit dva puta je imala rak kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega što je prolazila, izbegavala je čak i crveni tepih, no, situacija se poprilično menja u poslednje vreme. Grifit je sad češće moguće videti u javnosti, i to ne samo na svečanostima.

Tako su je nedavno paparaci uslikali kada je proslavljala 65. rođendan sa prijateljima, a nekadašnja zavodnica oduzimala je dah skladnom figurom. Na prvi pogled teško je poverovati da je odavno zakoračila u 7. deceniju života, a zbog vitke linije mnogi su joj poručivali da izgleda poput devojčice.

Melani Grifit je iznenadila izgledom za svoj rođendan.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, lice je sa druge strane pokazalo istinu o godinama, i nažalost otkrilo sve ono što je glumica nekada radila. Melani skrivala sreću što je sa voljenim ljudima na proslavi, ali kada se nasmejala, "džoker osmeh" pokazao je sve nuspojave upotrebe filera i botoksa.

Ipak, ne može se sporiti da glumica i dan-danas ima devojačku liniju koju održava redovnim treninzima. Ali da je promena velika kada je lice u pitanju - velika je.

Uostalom, pogledajte kako je izgledala kao dete.

A potom i u danima najveće slave.

Razlika je ogromna.

Podsetimo, Grifit je u jednom trenutku čak dospela i na listu "kraljica plastičnih operacija", a kako je Melani izgledala nekad, a kako sad, pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami, da li je preterala sa intervencijama i da li zasluženo nosi gorepomenutu titulu.

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!