Melani Grifit obeležila je 80-e i 90-e godine, a kada je reč o glumi, ona odavno nije holivudskoj "na mapi", pa je tako retko možemo videti u filmovima i serijama.

Dani njene najveće slave su prošli, a u poslednje vreme četo je na meti paparaca uglavnom zbog svog izgleda koji je promenila plastičnim operacijama.

Uprkos tome, Melani se i dalje se može pohvaliti telom na kojem bi joj pozavidele i daleko mlađe koleginice, ali ipak, dosta toga pada u vodu zbog njenog lica.

Melani Grifit vitku figuru duguje treninzima i izbalansiranoj ishrani
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumicu su paparaci snimili početkom marta u Zapadnom Holivudu prilikom odlaska u restoran na večeru, a Melani je za tu priliku odabrala crni kožni mantil, rolku i pantlaone u istoj boji, a najviše pažnje privuklo je njeno lice.

Melani snimljena tokom odlaska na večeru
@affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Melani je poznata kao neko ko redovno trenira, te su rezultati treninga i te kako vidljivi, ali i balansirane ishrane koje se pridržava godinama.

Ipak, njena figura pada u drugi plan zbog njenog lica koje zbog previše botoksa privlači pažnju
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen izgled dodatno je i za divljenje ako se uzme u obzir činjenica da se dva puta borila sa rakom kože, te da je dugo vodila bitku sa epileptičnim napadima.

Nažalost, sa druge strane glumica je otvoreno govorila i o opsesiji plastičnim operacijama koje su je odvele u krajnost i deformisale njeno, nekada lepo lice. Na odluku da se podvrgne estetskim zahvatima uticala je činjenica da više nije bila u prvoj mladosti, a to nije lako izneti pod reflektorima Holivuda, kao i alkohol, a sve to zajedno je bilo okidač i za krah njenog braka sa Antoniom Banderasom.

Melani je otovoreno pričala zbog čega je krenula s operacijama i praznala da je pogrešila
Shutterstock 

Koliko je preterala sa operacijama shvatila je, kako kaže, tek kada je čula komentare drugih. Ipak, da ih se nije odrekla svedoče i fotografije sa proslave rođendana njene ćerke kada se pojavila sa neobičnim crvenilom na licu i neprirodno zategnutih usana, čime je podgrejala priče da se ponovo prepustila botoksu.

Nedavno su je uslikali paparaci kada je delovala otečeno što je pokrenulo spekulacije da se opet botoksirala
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Melani Grifit je u jednom trenutku čak dospela i na listu "kraljica plastičnih operacija", a kako je Melani izgledala nekad, a kako sad, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!