Melani Grifit, nekada jedna od najlepših žena Holivuda, duže vreme nije se mogla videti u javnosti. Ipak, priča se promenila u poslednje vreme, te ne beži od paparaca kao nekad, niti skriva lice od kamera. Glumicu su tako nedavno uslikali prilikom praznične kupovine, a u kamel kaputu i farmericama zaista je izgledala poput devojčice zahvaljujući vitkoj liniji. 

Ipak, potpuno je druga priča kada je reč o njenom licu. Naime, iako je većinu vremena nosila naočare za sunce, u jednom trenutku ih je skinula i nasmejala se fotografima. Tek tada su se videle posledice svega što je svojoj koži radila godinama.

Melani Grifit je izdeformisala lik operacijama.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, nije tajna da se Grifit teško nosila sa starenjem. Iako je nekada bila na vrhu lista najlepših žena, danas je priča potpuno drugačija - i ona je, poput drugih diva, poklekla pod pritiskom i otišla "pod nož" kako bi sačuvala mladost, a dobila je sve samo ne ono što je želela. 

Danas se više priča o njenim intervencijama, a daleko manje o ulogama, zbog čega glumicu gotovo da nije bilo moguće videti u javnosti, a ni na velikom platnu.

Na retkim paparaco fotografijama Melani je bilo teško prepoznati, a tek kada su se stvari potpuno otrgle kontroli sa intervencijama i botoksom, odlučila je da stane. Takođe, javna tajna je i da je nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge, što su znali njeni najbliži, a porocima se okrenula još u ranoj mladosti. Sa druge strane, šuškalo se i da je teško podnela razvod od Banderasa, te da je urpavo zbog njega i odlazila pod nož iako ju je molio da to ne čini. 

Uostalom, pogledajte kako je izgledala kao dete.

A potom i u danima najveće slave.

Razlika je ogromna.

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a takođe je pobedila i rak kože.

Melani Grifit imala je rak kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U poslednje vreme se šuška da se vratila starim navikama, te da, ne samo da je počela ponovo da puši, što joj je strogo zabranjeno, već se čini i da je ponovo počela da preteruje sa botoksom.

Melani Grifit ponovo preteruje sa botoksom.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Posledice su vidljive i na njenim rukama koje su prepune modrica, zbog čega ne izlazi iz kuće bez rukavica. Kako su američki hirurzi komentarisali, Melani spada u visokorizičnu grupu za dobijanje srčanog udara, ali nažalost, ona nastavlja po starom.

Melani Grifit ponovo puši iako ne sme.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostaje samo da se nadamo da Melani nije opet posrnula, te da je velika svetska zvezda konačno u mirnoj luci i srećna i ispunjena, a koliko se promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, Shutterstock Melani Grifit nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!