Melani Grifitnedavno je zabrinula javnost kada su je paparaci uslikali tokom vožnje gradom sa ogromnim ožiljkom na licu. Istog trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, krenule su različite teorije šta posredi, te su mnogi smatrali da je to rezultat još jednom faceliftinga, dok su drugi smatrali da se možda Melani ponovo borila sa rakom kože

melani grifit pokazala je ogroman ožiljak na licu.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bilo kako bilo, glumica se povodom svega nije oglašavala, a poslednji put kada je pričala o bilo kakvim intervencijama bilo je 2018. godine kada je priznala da su joj na nosu otkrivene kancerogene ćelije, zbog čega je podvrgnuta hitnoj operaciji. 

Melani Grifit operisala je kancer nosa.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, daleko od toga da je to poslednji put da je Melani zabrinula javnost. Naime, glumicu poslednjih godina gotovo da nije moguće videti bez rukavica ili dugih rukava kojima skriva ruke pune modrica. Nije tajna da je u prošlosti nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i narkotika. Ironija je što to niko nije znao sem njenih najbližih, a upravo ju je i zavisnost koštala braka sa Banderasom. Zapravo, jednu zavisnost zamenila je drugom, te je u jednom trenutku počela da preteruje sa operacijama ne bi li "zamrznula mladost".

Melani Grifit preterala je u jednom trenutku sa operacijama.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, rezultati su bili sve samo ne ono što je očekivala, a što je vidljivo i sada, kada gotovo ne može ni da se nasmeje bez da iskrivi lice u grimasu.

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, a u poslednje vreme sve je mršavija i mršavija. U par navrata kada su je paparaci uslikali bez rukavica, primetno je da su podlivi na njenim rukama sve izraženiji.

Melani Grifit fotografisali su sa rukama punim modrica.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Američki doktor Gabriel Mirkin je za Pressreader objasnio da je to tipična procedura koja sprečava srčani udar, a radi se sa osobama koje imaju problema sa trombozom:

"Ovo je uobičajena procedura koja se radi sa pacijentima kojima je tromb krenuo ili postoji mogućnost da krene ka plućima ili srcu..."

Inače, Melani iza sebe ima nekoliko decenija borbe sa drogom i alkoholom, a jednom prilikom je rekla:

"Znam sva pravila trezvenosti. Izbegavaj drogu. Jednostavno... Ali iz nekog razloga to je veoma teško za mene".

Pomenuti doktor koji je komentarisao slučaj Melani Grifit za američke medije, smatra da je istorija alkoholizma i zavisnosti od droga dodatno stavila glumicu u rizičnu grupu, te da takvi pacijenti trebaju da znaju da je zdravlje veoma bitno i da život mora da se promeni iz korena.

Nažalost, Melani je ponovo počela a puši, što joj je strogo zabranjeno, a da se nešto dešava, primetno je i nedavno, kada su je paparaci ponovo uslikali u šetnji. Sve vreme je okretala drugu stranu lica, bez ožiljka, a ruke je, kao i obično, krila rukavicama. 

Melani Grifit krila je lice od paparaca.
Head to Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, bila je dobro raspoložena i sve vreme je ćaskala sa prijateljicom sa kojom je šetala. U jednom trenutku paparaci su uspeli da ponovo uslikaju ožiljak, a mnogi fanovi izrazili su zabrinutost da se rak nije proširio. 

Ipak, sumnjamo da bi u tom slučaju Melani išla u šetnju, tako da verujemo da je sve u redu, a da li će glumica odlučiti da o svemu progovori i stane na kraj pričama, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!