Slavna glumica Melani Grifit u poslednje vreme daleko se više može videti u javnosti nego što je to ranije bio slučaj. Razlog za to najverovatnije leži u intervencijama sa kojima je dugo preterivala, a koje su ostavile ogromne posledice na njenom, nekada anđeoski lepom licu. 

Međutim, od kako je odradila poslednje "podmlađivanje" pre nekoliko meseci, čini se da više nema problem da je uslikaju paparaci, niti da se u javnosti pojavi čak i bez šminke.

Ipak, rolke i rukavice uvek su bile obavezne u njenom outfitu jer su ovi komadi krili delove tela koji nepogrešivo otkrivaju kako njeno telo zaista izgleda, te je bilo pravo iznenađenje kada je nedavno uhvaćena u običnom duksu.

Melani Grifit se pojavila u javnosti nakon dužeg vremena.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Grifit se pojavila u casual izdanju, bez makeup-a, a iako je njeno lice bilo neprirodno zategnuto, što su pojedinci komentarisali kao da je "presadila lice 30-godišnjakinje", vrat je jasno otkrivao da ipak ima 66 godina. 

Takođe, ispod dugih rukava nazirale su se rukavice koje su skrivale njene modre ruke, što je posledica srčanih problema. Nažalost, glumica i dalje ne sluša lekare, te se pušenja nije rešila, iako je svojim izdanjima u više navrata zabrinula obožavatelje.

Melani Grifit ne bi smela da puši ali to ipak radi.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Melani se u prošlosti borila i sa rakom kože, a šuškalo se nedavno da joj se bolest vratila kada je uslikana sa ogromnim ožiljkom kod uha. 

Sama glumica nikada nije govorila o čemu se radi, te je sve ostalo u sferi nagađanja. 

Melani Grifit sa ožiljkom kod uha.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, bolest je bila samo vrh ledenog brega nakon svega što je prošla u životu. Nije tajna da se Grifit teško nosila sa starenjem. Iako je nekada bila na vrhu lista najlepših žena, danas je priča potpuno drugačija - i ona je, poput drugih diva, poklekla pod pritiskom i otišla "pod nož" kako bi sačuvala mladost, a dobila je sve samo ne ono što je želela.  

Melani Grifit je preterivala sa botoksom i intervencijama.
Shutterstock 

Danas se više priča o njenim intervencijama, a daleko manje o ulogama, dok ju je u prošlosti na retkim paparaco fotografijama bilo teško prepoznati. Tek kada su se stvari potpuno otrgle kontroli sa intervencijama i botoksom, odlučila je da stane.

Takođe, javna tajna je i da je nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge, što su znali njeni najbliži, a porocima se okrenula još u ranoj mladosti. Sa druge strane, šuškalo se i da je teško podnela razvod od Banderasa, te da je urpavo zbog njega i odlazila pod nož iako ju je molio da to ne čini.

Melani Grifit su operacije koštale i razvoda od Banderasa.
Shutterstock 

Uostalom, pogledajte kako je izgledala kao dete.

A potom i u danima najveće slave.

Razlika je ogromna.

Nažalost, ona je cenu svoje zavisnosti skupo platila, te se to odrazilo i na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje. Melani je u prošlosti priznala da se borila sa depresijom, naročito nakon razvoda. 

Melani Grifit jedno vreme nije ličila na sebe.
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, činilo se da je konačno dobro sve do nedavno, kada se, kako se čini, vratila starim navikama.

Pročitajte još: LEPOTA NIJE MOGLA ZADRŽATI ZLO KOJE JU JE OBUZELO Lice anđela uništila je operacijama a ruke koje otkrivaju istinu krije

Melani Grifit se vratila botoksu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Botoks i fileri ponovo su se našli na "meniju", a glumica ne propušta priliku da pokaže svoje novo "osveženo" lice.

Ostaje samo da se nadamo da Melani nije opet posrnula, te da je velika svetska zvezda konačno u mirnoj luci i srećna i ispunjena, a koliko se promenila za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte koliko se glumica promenila u poslednjih 15 godina

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!