Melani Grifit, nekada jedna od najlepših žena u Holivudu, neko vreme nije se mogla videti u javnosti sve do nedavno kada su je paparaci uslikali nakon posete salonu. 

Melani Grifit je izgledala podmlađeno.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, Melani je izgledala potpuno drugačije nego što je to bio slučaj pre par nedelja, kada su mnogi bili zabrinuti zbog iskrivljene donje usne zbog čega se strahovalo da glumica ima zdravstvene probleme o kojima ćuti.

Melani Grifit se krivila usna pre par nedelja.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada je Melani izgledala vidno mlađe, a kako su komentarisali mnogi, sa 66 je dobila lice žene u kasnim 30-im ili ranim 40-im. Jedino što je otkrivalo njene prave godine bili su vrat i ruke. Ovo je sve iznenadilo ako se uzme u obzir njeno "zaklinjanje" da je sa operacijama završila nakon što je svoju lepotu uništila kod loših hirurga očajna zbog bivšeg supruga.

Podsetimo, Melani je svojevremeno bila u braku sa jednim od najboljih frajera Holivuda, Antoniom Banderasom. Međutim, u ovaj odnos unela je more problema koje je vukla iz prethodnih veza.

Melani Grifit tokom braka sa Banderasom.
Shutterstock 

Krila je da pije i da uzima nedozvoljene supstance, a iako ju je Banderas molio da potraži pomoć ona to ili ne bi učinila, ili bi se nakon rehabilitacije vratila starim porocima.

Na sve to, Melani je razvila i bolesnu opsesiju mladošću i uvrtela sebi u glavu da će je Antonio ostaviti jer stari.

Situacija se toliko otrgla kontroli da je glumica u jednom trenutku izgledala poput voštane figure, a kako je kasnije pričala, svoje lice više nije mogla da prepozna u ogledalu.

Kao podsetnik na sve što je radila ostale su masnice na rukama koje krije godinama, a koje se javljaju kod ljudi koji imaju problema sa srcem, što je kod Melani usledilo kao posledica narkotika, lekova i alkohola u čemu je preterivala.

Melani Grifit ima masnice po rukama.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, Antonio je na kraju digao ruke i par se razveo, a Melani je nastavila sa intervencijama. Jedno zlo vodilo je drugom, te je u međuvremenu pobedila i kancer kože.

Melani Grifit imala je kancer kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona i bivši suprug uspeli su vremenom da izglade odnos, pogotovo što je on bio poput oca i njenoj ćerki iz prvog braka.

Međutim, čini se da "zlu" zvanom opsesija operacijama još uvek nije stala potpuno na kraj. Pre nekoliko meseci uslikana je sa čudnim ožiljkom na licu zbog čega su mnogi posumnjali da ponovo ima problem sa rakom kože. Međutim, činilo se da je reč o mogućem novom fejliftingu. 

Melani Grifit je uslikana sa ožiljkom.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glumica je u nekoliko navrata uslikana u veoma čudnim izdanjima, izgledala je umorno i ispijeno, a onda se sve promenilo poslednjih par meseci.

Melani Grifit je izgledala čudno.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odjednom je njen lik postajao sve mlađi i mlađi, a koža sve zategnutija. Izgled joj se potpuno menjao, te nije isključeno da je Grifit odlučila da poseti, ovog puta dobrog hirurga kako bi svoj izgled dovela u red. 

Melani Grifit ponovo posećuje hirurge.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činjenica je da sada izgleda daleko mlađe nego pre samo 2 meseca, pa i pre nekoliko nedelja kada su je paparaci slikali, a ostaje samo da se nadamo da će se na ovome zaustaviti, te da neće otići dalje sa intervencijama.

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!