Jedna od nekada najlepših glumica svih vremena Melani Grifit dugo se nije mogla videti u javnosti. U retkim prilikama paparaci bi je uspeli da je uslikaju u automobilu, ali čak i tada, Melani je pokušavala da se sakrije od objektiva.

Šuškalo se i da se ponovo razbolela nakon što je na njenom obrazu uslikan ožiljak koji je izgledao sveže, ili da je pak imala novu kozmetičku proceduru. Međutim, Grifit se po tom pitanju nije oglašavala, te je i dalje nejasno šta posredi. 

Melani Grifit zabrinjavala je izgledom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U par navrata kada su se pojavile paparaco fotografije, glumica je izgledala izmučeno i umorno, što je mnoge zabrinulo, ali čini se da je sada sve to iza nje. 

Melani Grifit uslikana je u par situacija u nimalo prijatnim izdanjima.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Melani je uslikana u Los Anđelesu sa ćerkom Stelom, i izgledala je bolje nego ikada. U uskoj crnoj rolci i midi suknji slavna lepotica pokazala je fantastilnu liniju, a lice joj je blistalo kao nikada do sada. 

Melani Grifit je uslikana sa Stelom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Sve vreme bila je dobro raspoložena, te joj čak ni fotografi nisu smetali. Njeno izdanje pokupilo je more komplimenata, te su mnogi pozdravili i to što se Melani konačno "dozvala pameti" i intervencije smanjila na minimum.

Melani Grifit oduševljava izgledom sada.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, izgledala je konačno ispunjeno i zadovoljno, kao da je konačno sve loše ostavila u prošlosti. 

Podsetimo, Melani je svojevremeno bila u braku sa jednim od najboljih frajera Holivuda, Antoniom Banderasom. Međutim, u ovaj odnos unela je more problema koje je vukla iz prethodnih veza.

Melani Grifit unela je niz problema u brak sa Antoniom.
Instagram 

Krila je da pije i da uzima nedozvoljene supstance, a iako ju je Banderas molio da potraži pomoć ona to ili ne bi učinila, ili bi se nakon rehabilitacije vratila starim porocima.

Melani Grifit bila je ubeđena da će je Antonio ostaviti.
Shutterstock 

Na sve to, Melani je razvila i bolesnu opsesiju mladošću i uvrtela sebi u glavu da će je Antonio ostaviti jer stari.

Situacija se toliko otrgla kontroli da je glumica u jednom trenutku izgledala poput voštane figure, a kako je kasnije pričala, svoje lice više nije mogla da prepozna u ogledalu. 

Kao podsetnik na sve što je radila ostale su masnice na rukama koje krije godinama, a koje se javljaju kod ljudi koji imaju problema sa srcem, što je kod Melani usledilo kao posledica narkotika, lekova i alkohola u čemu je preterivala. 

Melani Grifit i dalje ima masnice na rukama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, Antonio je na kraju digao ruke i par se razveo, a Melani je nastavila sa intervencijama. Jedno zlo vodilo je drugom, te je u međuvremenu pobedila i kancer kože.

Melani Grifit imala je i rak kože.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona i bivši suprug uspeli su vremenom da izglade odnos, pogotovo što je on bio poput oca i njenoj ćerki iz prvog braka.

Danas su veliki prijatelji, a Melani je konačno dobro, a opsesiju operacijama ostavila je tamo gde i treba - u prošlosti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!