Demi Mur pojavila se na Unforgettable Evening gali koja je imala za cilj da obezbedi sredstva za Fond za istraživanje raka kod žena (Women’s Cancer Research Fund), a o njenom izdanju ne prestaje da se priča. 

Glumica je prošetala crvenim tepihom u fantastičnoj crnoj haljini koja je grlila njene obline najlepši način, a osmeh, koji je bio njen najlepši ukras, nije skidala sa lica. Slavna lepotica je inače dobila i nagradu za hrabrost, prilikom čega se dotakla jedine žene u svojoj porodici koja joj je bila inspiracija - njene tetke.

Demi Mur ne gali za skupljanje novca za istraživanje kancera.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Demi je istakla da su "neverovatna hrabrost" i "stav" koje je njena tetka pokazala dok se borila sa rakom dojke, inspirisala da jaka šta god da joj život priredio.

"Večeras sam ovde sa svojom tetkom koja je preživela rak dojke i nema kancer već 18 godina", započela je Demi.

"Videla sam neverovatnu hrabrost koju je imala kada se suočila sa bolešću, kao i stav. To je bio neustrašiv stav sa verom", rekla je glumica i dodala: "takođe, veoma sam zahvalna na prilici da budem od pomoći i da doprinesem da se nastavi širenje poruke i svesti i važnosti istraživanja, jer istraživanje znači rešenje".

Inače, mnogi ne znaju da je i majka Demi Mur, Virdžinija, preminula nakon borbe sa rakom na mozgu. Nažalost, upravo je majka bila najveći kancer za Demi, te je život svoje ćerke učinila nepodnošljivim. 

Ona je bila sve samo ne supruga i majka za poželeti. Imala je debeo policijski dosije, uključujući vožnje u pijanom stanju i podmetanje požara. Demi je sa njom prekinula kontakt nakon što je Virdžinija sama otišla sa rehabilitacije koju je glumica finansirala.

Virdžinija je bez blama pristala na 500 dolara (oko 54.000 dinara) koje joj je stanodavac Basil Daglas ponudio za odnos sa tada 15-godišnjom Demi.

"Bilo je to silovanje, ali i razorna izdaja", napisala je Demi u svojoj autobiografiji ‘Inside Out’, dodavši da ju je muškarac nakon silovanja pitao: "Kakav je osećaj kad te rođena majka proda za 500 dolara?"

Pročitajte još: PRVO JE MAJKA PRODALA NJENU NEVINOST ZA 500 $, A ONDA JU JE BIVŠI UNIŠTIO: Dok njega "jede mrak", ona lepša nego ikad

Nažalost, to je bio samo vrh ledenog brega za Demi, koja je decenijama kasnije i dalje vidala rane iz prošlosti.

Najveća podrška, kada je reč o njenoj porodici, bila joj je upravo tetka, kao i pokojna baka, no sada, nakon svega, Mur je konačno naučila da pusti sve što ju je kočilo i mučilo.

Demi Mur izgleda nikad bolje iako je prošla pakao.
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

Čini se da joj je karma dobro vratila, jer se čini da se njen život konačno sredio, te da može da živi onako kako je oduvek želela, a njena lepota, uspeh i osmeh, najveća su osveta svima koji su je do sada povređivali.

Instagram Kako izgleda dijeta slavne glumice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!