Slavna glumica Demi Mur i dalje je glavna tema javnosti nakon što se na dodeli Oskarapojavila sa ćerkama. Sve četiri su blistale u fantastičnim toaletama, iako se i dalje najviše priča o Deminom izdanju. 

Razlog nije teško pogoditi - s obzirom da glumica ima 60 godina, mnogima je neverovatno što se odlučila za haljinu sa izrezima koja je malo toga ostavila mašti. 

Gotovo kao da se očekuje da su žene nakon 60 "sahranjene" i da treba da izgledaju kao "bakice", što Demi svakako nije.

Slavna glumica oduvek je bila poznata po fantastičnoj liniji na kojoj decenijama radi, pa zašto je onda ne bi i pokazala? Braon satenska toaleta grlila je njene obline na pravim mestima i poručivala svim onim hejterima koji izmišljaju "pravila" kako ko treba da izgleda u nekim godinama: "Samo me gledajte!"

Ovo nije prvi put da je glumica odabrala provokativnu toaletu, i sigurni smo da dodela Oskara nije poslednji put kada ćemo je videti u ovako nečemu.

Pročitajte još: BILI SU NAJVOLJENIJI PAR 90-IH, A ONDA SU SE NAPRASNO RAZVELI: Danas se viđaju i pored njegove žene, a sve zbog bolesti

Uostalom, sa ovakvim telom i treba da nosi provokativno, providno, "golo"...

Podsetimo, Demi se s vremena na vreme pridržava dijete koja podrazumeva režim ishrane koji se sastoji od zdrave hrane, a iz kojeg se izbacuje sve masno, nehranjivo, puno šećera kao i hrana puna aditiva.

Glavno pravilo ove dijete je da nema gladovanja ali je bitno ispoštovati 10 bitnih pravila, koja pored toga što utiču na kilograme povoljno deluju i na ten i tonus kože.

Pravila kojih se glumica pridržava:

  • Izbacite brzu hranu, slatkiše kao i gazirane sokove
  • Svedite na minimum unos kofeina
  • Pre svakog jela popijte čašu vode
  • Kuvajte hranu, nemojte koristiti gotova jela. Tako ćete unositi manje aditiva
  • Jedite više voća, povrća i orašastih plodova
  • Smanjite alkohol, ali nemojte ga u potpunosti izbaciti
  • Jedite male porcije mesa i ugljenih hidrata. Prednost dajte povrću i proteinima
  • Smanjite unos soli, jer ona uzrokuje nadutost
  • Izbegavajte loše masnoće poput prerađenog ulja i maslaca
  • Zaslađivači su stogo zabranjeni. Iako imaju minimalno kalorija, oni mogu ozbiljno da naštete organima.
Instagram Kako izgleda dijeta slavne glumice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Džesika Bil o savršenim roditeljima TikTok/jessbiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!