Iako je prošlo gotovo 24 godine od njihovog razvoda, Demi Mur i sada teško bolesni glumac Brus Vilis i dan-danas su u sjajnim odnosima. Ovo je možda jedan od retkih holivudskih parova koji je ovako nešto uspeo, a čuvena lepotica najveća je podrška Vilisu od kako se saznalo da boluje od demencije, te da se stanje iskomplikovalo.

Za razliku od mnogih holivudskih parova, Brus i Demi nisu ostali u lošim odnosima nakon razvoda. Naprotiv, oni su najbolji prijatelji i uvek tu jedno za drugo. Ona je bila i na njegovom rođendanu, a na Instagramu veoma često deli fotografije ne samo sa njim, već i sa njegovom novom suprugom.

S obzirom na bliskost koja je vidljiva "iz aviona" mnogi nisu mogli da se ne zapitaju zašto je uopšte njihov brak i pukao, a odgovor je prilično iznenađujuć, s obzirom da niko nije mogao ni da pretpostavi da je Brus zaista takav.

Demi je napisala knjigu u kojoj je otkrila detalje iz svog života

U svojim memoarima iz 2019. godine, "Inside Out", Demi Mur je iskreno podelila svoje lične borbe, detinjstvo i veze, uključujući i brak sa jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti - Brusom Vilisom. Otkrila je detalje o njihovoj ljubavnoj vezi, poput toga kako su počeli da se zabavljaju i kako su odlučili da se venčaju.

Demi Mur i Brus Vilis
printscreen/instagram 

Demi i Brus su ubrzo postali porodica

Demi i Brus su bili potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni da osnuju porodicu, tako da je Demi zatrudnela samo 4 meseca nakon što su se upoznali, tačnije - prve bračne noći.

Imaju 3 divne ćerke — Rumer, Skaut i Talulu. Ubrzo nakon toga, kada je Demi odlučila da se vrati na posao, ali on je imao drugačije ideje.

Voleo je da je kontroliše

Demi je bila spremna da se vrati na veliko platno, ali Brus je imao drugačije mišljenje. Želeo je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći: "Ovo nikada neće uspeti ako budeš radila. Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena — da je on bio previše „naporan“ i da ju je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala".

Zašto su se razveli Demi Mur i Brus Vilis?

Par je 1998, posle više od decenije braka, saopštio da se rastaje, iako smo ih i u narednim mesecima viđali zajedno.

Razvod je zvanično potpisan 2000. godine, a mnogima ni danas nije jasno kako se tako iznenada ugasila jedna velika ljubav.

U pokušaju da postignu nekakvu harmoniju, postigli su dogovor da više nikada ne provode više od dve nedelje odvojeno. Međutim, kako je priznala u svojoj knjizi, Demi nije mogla da obuzda svoju buntovničku crtu i prekršila je dogovor prihvativši filmski projekat koji ju je udaljio na duže vreme od njega.

To je bio kraj.

Nakon što su izdali saopštenje da se razvode, Brus i Demi i dalje su, međutim, viđali zajedno, a paparaci su ih uhvatili na zajedničkom odmoru u Parizu, gde su odveli ćerke.

Uprkos neslaganjima koja su imali dok su bili zajedno, par je uvek bio vrlo dostojanstven i pun poštovanja prema njihovom braku i porodici, a i danas su nerazdvojni prijatelji.

Brus Vilis i Demi Mur
Shutterstock 

Mur su u šali zvali "najboljom bivšom suprugom u Holivudu", a čini se da njoj to nikad nije smetalo, a i zašto bi? Svojim primerom pokazuje da i te kako postoje dobri razvodi, te da je sa bivšim partnerom moguće ostati u dobrim odnosima, pogotovo kada imate i zajedničku decu.

Bonus video

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.