Talula Vilis se nedavno pojavila u emisiji „Dru Barimor Šou“, gde je govorila o svom odrastanju pod svetlima reflektora, mentalnom zdravlju i borbi s poremećajima u ishrani. Osim toga, otkrila je i nove detalje o zdravstvenom stanju svog oca, voljenog glumca Brusa Vilisa, kojeg fanovi retko viđaju u javnosti.

„Nema mnogo promena, a iz onoga što sam pročitala o bolesti, to je najbolje što možemo da tražimo. Okružena sam ljubavlju, to je moj otac i on me voli, a to mi mnogo znači", podelila je ona.

Talula Vilis je ćerka Brusa Vilisa
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Vilis je prošle godine sa svojim fanovima podelio da pati od afazije, odnosno gubitka govora. Pored toga, ranije ove godine dijagnostikovana mu je frontotemporalna demencija, koja je posledica naslednih ili spontanih poremećaja koji dovode do propadanja frontalnog, a ponekad i temporalnog režnja mozga.

Pored očeve bolesti, Talula je govorila i o svojoj četvorogodišnjoj borbi sa anoreksijom i telesnim dismorfnim poremećajem.

Talula Vilis
Instagram 

„Zbog stvari koje su se dešavale poslednjih godina, vidno sam se borila sa poremećajem u ishrani. Dobila sam ogromnu podršku na Instagramu, a pošto sam u ranoj fazi oporavka, zanimljivo mi je da pričam o tome jer ne znam da li sam stala na noge, samo pokušavam svaki dan", priznala je.

Brus Vilis sa Demi Mur i decom
printscreen/instagram 

Podsetimo, Brus Vilis je nedavno viđen dok se vozio u Los Anđelesu, u pratnji svog telohranitelja. Zbog teškog zdravstvenog stanja morao je da se povuče iz sveta glume, a danas najviše vremena provodi sa suprugom Emom Heming Vilis (45), sa kojom ima dve ćerke.

Brus Vilis sa ženom
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.