Pre nekoliko dana, u Americi su proslavili veliki praznik Thanksgiving, a tom prilikom, na profilu Eme Heming, osvanula je porodična fotografija sa Brusom Vilisom, Demi Mur kao i decom koju je dobio u prvom i drugom braku

"Zahvalna sam i blagoslovena što znam ovakvu vrstu ljubavi. Želim vam svima srećan Dan zahvalnosti", napisala je Ema.

Međutim, iako je objava prikupila mnogo čestitki i komentara podrške, daleko je više bilo onih koji su žalili zbog stanja slavnog glumca. Pre svega, reče je o staroj fotografiji iz aprila ove godine, jer na njoj Rumer još uvek trudna i nije rodila prvu Brusovu unuku.

Ma koliko da su svi bili nasmejani, i te kako se na licima sadašnje, ali i bivše supruge, kao i svih ćerki, uprkos osmehu nazirala tuga, a izraz lica Brusa Vilisa odao je utisak da baš i nije svestan što se oko njega događa, piše "Page Six".

Brus Vilis boluje od demencije.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogima nije promaklo ni to što je podeljena stara fotografija, te su se pitali da li su se uopšte ove godine i okupili za praznik, a bilo je i onih koji su ovaj postupak prećutno protumačili kao potvrdu da je glumcu stanje sve gore.

Podsetimo, slavnom glumcu dijagnostifikovana je najpre afazija, a potom frontotemporalna demecija. Nažalost, brojni izvori su potvrdili da je Vilisu stanje uznapredovalo, a glumac se više nigde ne kreće sam ili bez pomoći, čak ni po kući.

Već mu je dijagnostikovano ozbiljno oštećenje sluha, njegov govor postaje sve nesuvisliji, ali najstrašnije od svega je amnezija. Glumac brzo zaboravlja lica starije dece i bivše supruge Demi Mur, stalno ih moraju podsećati ko su u njegovom životu.

Prošlog meseca, Glen Gordon Karon otkrio je kako je izgledala poseta bolesnom Brusu.

Brus Vilis se sve više gubi i zaboravlja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Moj utisak je da prvih minut do tri minuta on zna ko sam ja", rekao je Glen za Page Six. "Ne priča u potpunosti. Obožavao je pre da čita, nije hteo da iko to zna, a sada ne čita", rekao je on i dodao da sve jezičke veštine koje je imao više nema, ali da je to i dalje Brus.

"Kad ste s njim, znate da je to Brus i zahvalni ste na tome što je tu, ali njegova radost života je iščezla."

Pročitajte još: ĆERKA TEŠKO BOLESNOG GLUMCA OBJAVILA NJIHOVU SLIKU Priča se da je ne prepoznaje, ona potvrdila: "Nedostaje mi moj tata"

Bonus video:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!