Brus Vilis i Demi Mur postaće deda i baba! Njihova najstarija ćerka Rumer Vilis je u drugom stanju, što je objavila na svom Instagramu. Emotivne, crno-bele fotografije pokupile su na desetine hiljada lajkova, a par ne krije koliko je uzbuđen zbog prinove.

Sa druge strane, nema sumnje da će beba uneti posebnu radost u porodicu Vilis - Mur, s obzirom da slavni glumac već neko vreme vodi bitku sa afazijom, a prognoze, prema stranim navodima nisu obećavajuće, čemu u prilog idu i njegove nedavne fotografije na kojima izgleda umorno i oronulo. 

Brus Vilis je zabrinuo sve novim fotografijama.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je čak, kako se saznalo, promenio svoj testament, te će njegove ćerke iz prvog braka sa Demi Mur dobiti samo po milion dolara nasledstva, dok će ostalih 240 miliona dobiti njegova žena i deca iz drugog braka što je javnost veoma iznenadilo. Navodno je izgovor to što i sama Demi ima novca, te može i ona da im da. 

Brus Vilis ostaviće bogatstvo novoj ženi i deci iz drugog braka.
printscreen/instagram/emmahemingwillis 

Ipak, to nije pokvarilo sreću u porodičnom domu Rumer koja prvo dete očekuje sa svojim dugogodišnjim partnerom Derekom Ričardom Tomasom.

Inače, Demi se takođe oglasila na Instagramu uz reči: "Ulazim u svoju fazu seksi lude bake", čime je nasmejala svoje pratioce kojima je drago što su majka i ćerka ponovo bliske kao nekad.

Naime, nije tajna da Demi i Rumer nisu dugo razgovarale zbog njene veze, a potom i braka sa Eštonom Kučerom. Molila je majku da izađe iz toksičnog odnosa i da prestane da pije, ali je nije slušala.

Rumer Vilis dugo nije razgovarala sa majkom.
Instagram 

Na sve to, i sama Rumer imala je svoje "demone", te se dugo borila sa poremećajem ishrane. Srećom, sada je sve to daleko iza nje, i nema sumnje da je više nego spremna za narednu fazu u životu kada će postati mama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!