Slavni glumac Brus Vilis otkrio je pre nekoliko meseci da boluje od afazije, retke bolesti koja napada mozak, zbog koje nije u stanju da se više bavi glumom. Kako je saopšteno, imao je problem sa fokusom, ali i čitanjem i pamćenjem teksta. Od dijagnoze, retko se pojavljivao u javnosti, a u nekim prilikama, kada ipak nije uspeo da pobegne oku paparaca, fotografijama je zabrinuo javnost, jer je delovao umorno, mršavo i ispijeno.

Brus Vilis izgleda ispijeno i umorno.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada se saznalo da je Vilis odlučio i da osigura svoje bogatstvo, sačinio testament, ali novac nije podeljen onako kako su mnogi očekivali. Naime, procenjuje se da glumac ima oko 250 miliona dolara na računu, ali će većinski deo para naslediti deca iz drugog braka, piše Radar Online.

Kako se navodi, glumac je odlučio svaka od njegovih ćerki koje je dobio u braku sa glumicom Demi Mur dobije po milion dolara, budući da im i majka ima dobre prihode. A neki izvori tvrde da je bukvalno prokomentarisao da "imaju majku, pa nek' im i ona da".

Što znači da će dvoje dece koje je dobio sa novom ženom, kao i sama supruga Ema naslediti čak 247 miliona dolara.

"On veruje da su Rumer, Skaut i Talula tokom svog života dobijale najbolje od onoga što se može finansijski ponuditi. Brusov testament je zapravo prepravljen pre mnogo godina, nakon što se oženio Emom 2009. godine, izmenjen je kada su deca rođena, a zatim ponovo kada je bilo jasno da je Brusovo zdravlje narušeno", rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti medij.

Brus Vilis ćerkama koje je dobio sa Demi Mur ostaviće samo po milion dolara.
Shutterstock 

Ipak, od kako se pojavila informacija o njegovoj podeli bogatstva, mnogi su mišljenja da ovako nešto nije fer, te da i njegove tri starije ćerke zaslužuju da dobiju ipak veću sumu, nevezano za to da li njihova majka zarađuje ili ne, a ostaje da vidimo da li će kritike javnosti uticati na glumca da promeni svoju odluku.

Mnogi smatraju da nije fer što će Brus ostaviti starijim ćerkama samo po milion dolara.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!