Demi Mur konačno je nakon nekoliko godina na dobrom putu. Nakon nekoliko više nego teških godina nakon razvoda od Eštona Kučera, kada su se saznali detalji njihove toksične veze, Demi je konačno pobedila probleme sa alkoholizmom, ali i depresijom, te danas izgleda kao nova žena.

Ona je ovog proleća uslikana u Parizu na Nedelji mode sa novim dečkom Danijelom Hamom, inače glavnim kuvarem prestižnog "Eleven Madison Park restorana, a čini se da joj nova ljubav i te kako prija. Međutim, ono što joj je, sigurni smo, ipak najdraže, je to što je obnovila narušen odnos sa ćerkom Talulom, koja sa njom nije razgovarala skoro tri godine. 

Demi Mur sa ćerkom Talulom nije razgovarala tri godine.
Shutterstock 

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa otkrila je upravo u svojim memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ najteži period svog odnosa sa slavnom majkom. Problemi su nastali dok se glumica borila sa zavisnošću od alkohola, što je nastalo kao posledica razvoda nakon Eštonove prevare.

"Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih vidjla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna", navela je Talula koja je od djetinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su ju doveli do anoreksije, od koje i danas boluje.

Demi Mur odala se alkoholu nakon razvoda od Eštona.
Shutterstock 

"Nisam razgovarala sa mamom skoro tri godine i za to vremesvaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njenn dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol", dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

"Bio je to jedan jako težak period. Kako god, moja priča se promenila. Tokom odrastanja, shvatila sam da moram imati više razumevanja za svoju majku i sposobnost da oprostim", dodala je.

Talula se sa problemima sa slikom svog tela susrela još u ranom detinjstvu kada je kao tinejdžerka patila od od telesne dismorfije, poremećaja koji izaziva zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom, a dovodi do ozbiljne uznemirenosti koja onemogućava normalan život. Najviše ju je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata.

U godinama kada je njena porodica bila razorena Talula je sve probleme koji su usledili dočekala kao najslabija karika. Velike probleme imala je i njena sestra Rumer koja se izborila sa depresijom i bulimijom.

"Kažnjavala sam se jer nisam izgledala poput mame, svi su mi stalno govorili da sam "očev blizanac", od rođenja. Samoj sebi sam zamerala tu sličnost i verovala da je moje "u potpunosti muško lice" jedini razlog zbog kog me drugi nisu voleli", priznala je Talula u maju u svojoj objavi na Instagramu, gde je detaljno opisala svoju bitku s telesnim dismorfnim poremećajem.

Osim toga, ona je kod kuće uklonila sva ogledala i sada koristi samo jedno dok se umiva.

"Uzmite pauzu od društvenih mreža, pronađite pouzdan krug ljudi koji će znati da vokalizuju vaše okidače poremećaja, idite u šetnju, slušajte muziku, napravite opuštajuću kupku, zapišite svoja osećanja", savetovala je Talula, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Evo kako danas izgleda Talula Vilis, ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa

Podsetimo, Demi Mur i Brus Vilis venčali su se 1987. godine, a razišli su se nakon 13 godina zajedničkog života. Brusu je ovo bio prvi brak, a Demi je već imala razvod iza sebe. Sa Eštonom Kučerom bila je u braku od 2005. do 2013. godine, zbog čega se delimično odala porocima.

Dave Lewis / Shutterstock Editorial / Profimedia, Supplied by LMK / Landmark / Profimedia Slavna glumica preterala s botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!