Slavna manekenka Irina Šajk redovno se nalazi na listama najlepših žena, a sudeći po njenoj poslednjoj objavi, za razliku od brojnih drugih lepotica koje su tek kasnije "procetale", u njenom slučaju, od malih nogu je bilo jasno da je svet dobio novu boginju.

Potvrda ove tvrdnje upravo su njene fotografije iz rane mladosti, a koje datiraju iz vremena kada je imala samo 16 godina.

Irina je bila predivna tinejdžerka koja je već tada bila toliko lepa, da ju je gotovo nemoguće gledati bez oduševljavanja. Ipak, i pored neosporne lepote, morala je žestoko da se potrudi da bi došla do modnih pista. 

Rođena je u jednom od najzagađenijih gradova u Rusiji - Jemanželinsku, gde je odrastala u siromaštvu. Nakon što joj je otac preminuo od raka pluća, Irina je sa svojom sestrom morala da pomaže majci u uzgoju povrća kako bi preživeli. U jednom trenutku je osetila da je vreme da napusti rodni kraj i okuša svoju sudbinu.

"Na kraju nisam bila sigurna čime ću se baviti, no znala sam da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da je to moja sudbina", tvrdi Šajkova. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu kako bi učestvovala na izboru za mis gde je i pobedila.

Upravo tu su je 2004. godine primetili fotografi, koji su odlučili da joj naprave book i tako je krenula njena karijera modela, a ostalo je istorija.

Međutim, iako je slavna lepotica izgledom gotovo svakog muškarca bacala na kolena, u ljubavi nije imala sreće. Jedna od njenih najdužih veza bila je sa Kristijanom Ronaldom, međutim, nakon 5 godina, odlučila je da ga ostavi jer ju je redovno varao

Kristijano Ronaldo sa Irinom Šajk tokom veze.
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Nakon njega uplovila je u vezu sa Bredlijem Kuperom i doživela ogroman udarac. Iako je sa glumcem dobila i ćerkicu Leu, njihova veza se ipak završila. Navodno je manekenka želela da postane "gospođa Kuper", čemu se isprečila upravo Bredlijeva majka koja nije odobravala vezu. 

Irina Šajk i Bredli Šajk na početku veze.
Shutterstock 

Glorija je bila glavna ličnost u životu svog sina, i pitala se za sve, te se u jednom trenutku Bredli čak i "oženio" njom, noseći burmu pokojnog oca. Za sve što je radio morao je da pita upravo majku, što je smetalo Irini, ali finalni udarac usledio je kasnije. 

Bredli Kuper sa majkom i Irinom Šajk na crvenom tepihu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Pročitajte još: NAJLEPŠA ŽENA LOVILA BOGATAŠE NA UTAKMICI PA IZVISILA KAO NIKO: Ljubio je SVAKI koji je tražio, pa dobila hladan tuš

Sunovrat njihovog odnosa, prema rečima stranih medija, krenuo je kada je Bredli angažovao pevačicu Ledi Gagu za film "A Star is Born" ("Zvezda je rođena"), u kojem je, pored nje, imao glavnu ulogu.

Bredli Kuper sa Ledi Gagom na promociji njihovog filma.
Shutterstock 

Gaga je svoju rolu maestralno odigrala, a hemija između nje i Kupera bila je toliko jaka, da niko nije verovao da se stvarno nešto nije desilo između njih. 

Bredli Kuper i Ledi Gaga kada su izvodili pesmu na dodeli Oskara.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Kada su potom na dodeli Oskara uživo izveli pesmu "Shallow" iz hit ostvarenja, njihova energija bila je toliko neverovatna da se moglo čuti da su "kroz pesmu vodili ljubav". Sve to iz prvog reda je gledala Irina Šajk i "gutala knedle", kako se kasnije pisalo.

Neverovatna povezanost između Gage i Kupera bila je tako opipljiva da su pevačicu kasnije krivili i za raspad njegove veze sa jednom od najlepših žena sveta. Gaga se tada našla na meti odvratnih komentara da je "najružnija žena šoubiznisa", "rasturačica veza", "najružnija ljubavnica" i slično, i bilo je jasno da joj ovakve priče veoma teško padaju.

Iako je Bredli demantovao da je između njega i Gage bilo ičeg više od poslovne saradnje i prijateljstva, malo ko je u to poverovao. Da su varnice među njima jake videlo se i prošle godine kada su se sreli na crvenom tepihu, jer su se nežno zagrlili oduševljeni što vide jedno drugo. U to vreme pisalo se da su Bredli i Irina dali novu šansu svojoj ljubavi, no to se neslavno završilo. 

Ledi Gaga i Bredli Kuper su se nežno zagrlili na crvenom tepihu
Stephen Lovekin for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Irina je sada u on-off šemi sa Tomom Brejdijem, dok je Kuper konačno nastavio dalje sa Điđi Hadid. Doduše, nedavno je izazvao haos kada je na crvenom tepihu sa Gagom upoznao ćerku koju je dobio sa Irinom. Očekivano, komentari su planuli. 

Irina Šajk je nastavila dalje.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Prvo vodio ljubav na dodeli, sada ljubavnicu upoznaje sa detetom", "Šta će na ovo reći Điđi", "Gaga mu je kupila dete, ove lepotice sada mogu da se pozdrave sa Bredlijem", "Ali Bredli koji upoznaje ćerku sa ženom zbog koje nije sa njenom majkom, fuj"... ređale su se uvrede, ali i komentari poput "šta da očekujemo mi obične smrtnice, kad ni jedna Irina Šajk nema sreće sa muškarcima", te ostaje samo da vidimo da li će jedna od najlepših žena sveta ipak uspeti da nađe svog "princa na belom konju", a do tada, pogledajte neke od njenih najneverovatnijih fotografija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Irina Šajk Tiktok/runwaybybella

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!