Nakon duže medijske ilegale, Ledi Gaga konačno se pojavila u javnosti i to na premijeri filma "Maestro". Pevačica nije skidala osmeh sa lica dok je pozirala okupljenim fotografima u crnom odelu sa zanimljivim srebrnim detaljima, no, nešto drugo ukralo je svu pažnju.

Naročito kada su fotografije završile na mrežama. Njeni obožavatelji iznenađeno su gledali u njeno lice koje je izgledalo drugačije nego pre. 

Ne prestaje da se spekuliše o estetskim korekcijama, a mnogi se, s pravom, plaše da pevačica ne pretera kao što je to već jednom uradila u prošlosti. 

Ledi Gaga izgleda drugačije.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Promene su naročito bile vidljive kada se nasmeje, a iako nije isključeno da je i sama šminka pridodala celokupnom utisku, ipak su glasnija šuškanja o malo više botoksa i filera, pogotovo oko očiju. 

Ovo nije prvi put da se priča o korekcijama pevačice čiji je fizički izgled često bio tema javnosti. Nažalost, u prošlosti je više puta bila meta užasnih komentara, te su je čak prozvali i za "najružniju pevačicu". No, ni sama Ledi Gaga nije štedela sebe, naročito kada je reč o počecima i ljubavnim "situacijama"

Gaga svoje početke ne pamti po lepim stvarima.

"Živela sam na groznom mestu gde je bilo dosta pacova, a noću sam svirala po kafićima i zarađivala taman toliko da ne moram da jedem sopstveni izmet jer mi je stomak uvek bio prazan. Nisam plaćala račune i dešavalo se da mi ponekad isključe vodu, pa se nisam ni kupala. Međutim, tada uopšte nisam bila nesrećna, naprotiv, vodila sam život pravog umetnika i samo sam ponekad, jer to inače gotovo nikada ne radim, plakala. Suza bi mi kanula kada bih se probudila i shvatila da stvarno smrdim, kao što su mi to deca svojevremeno govorila. Dosta sam pila i to uglavnom na crtu u lokalima gde sam radila", priseća se Gaga.

"Baš tada, u svom najgorem životnom izdanju, upoznala sam Luka Karla koji je bio šanker u jednom klubu. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled jer je bio isto toliko ružan koliko i ja. Voleli smo se kao pacovi, a ljubav vodili poput zečeva. Opijeni mirisom kože, znali smo i po nekoliko dana da ne ustajemo iz kreveta posle divljeg seksa. Nisam planirala da se udam za njega. Bio mi je drag, ali verovala sam da mogu mnogo više", opisuje.

Uoči devetnaestog rođendana, upoznala je producenta Roba Fusarija koga je oduševila svojim talentom. Nedugo zatim potpisala je ugovor za produkcijsku kuću Def Jam, snimila svoj prvi singl "Boys, boys, boys" i preselila se u prelep stan na istočnoj strani grada.

Ubrzo se još nekoliko njenih pesama našlo na vrhu top-lista i popularnost kontroverzne pevačice počela je da raste vrtoglavom brzinom.

Buran ljubavni život na tacni

Njen ljubavni život bio je vrlo buran, a ona ga od početka svoje karijere nije krila od javnosti, već je sve otvoreno pokazivala predstavnicima sedme sile.

- Nebulozno je da se krijete od paparaca. Pa ja sam zvezda i normalno je što ljudi idu za mnom. Imala sam mnogo muškaraca i žena. Ne stidim se činjenice da uživam i u ženskim telima, ona su zapravo mnogo lepša nego muška, nemaju dlake i čarobno mirišu - s osmehom je često izjavljivala devojka za koju mnogi tvrde da je prava Madonina naslednica.

Ledi Gaga nema problem što ljude zanima njen ljubavni život.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Prva veza pevačice za koju javnost zna je sa barmenom Lukom Karlom. Ona je trajala od 2005. do 2008. godine, nakon čega je Lejdi Gaga objavila kako više nisu zajedno. Ipak, pevačica je jako teško podnela raskid, nakon čega je zapala i u depresiju, te se 2010. godine pomirila sa bivšom ljubavi.

U septembru 2011. godine, upoznala je glumca Tejlora Kina, koji je glumio u njenom muzičkom video klipu za pesmu „You and I“. Nedugo nakon toga, javnost je otkrila kako su započeli ljubavnu vezu i u stvarnom životu, što je par potvrdio i veridbom u februaru 2015. godine. Ipak, veza nije potrajala, a pevačica je ponovo sreću pronašla sa talent agentom Kristijanom Karinom, ali se i ta veza završila raskidom.

Čuveni nastup na dodeli Oskara

O nastupu Lejdi Gage i Bredli Kupera i danas se priča, jer ona količina emocija koja je tada "prštala" na sceni je nešto neponovljivo. Izgledalo je kao da su uaboravili da bilo ko postoji na svetu i prepustili su se jedno drugom. Tokom nastupa su razmenjivali nežnosti, a da situacija bude još neprijatnija - sve to je posmatrala iz prvog reda Irina Šajk, Bredlijeva sada već bivša žena.

"Za mene je ovo duboko i lično i mislim da smo svi danas potrebni jedni drugima, potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život," rekla je Gaga pre nego što je počela da peva.

Ledi Gaga i Bredli Kuper bili su bliski tokom snimanja filma.
ANTI / Backgrid UK / Profimedia 

Nedugo posle ovog nastupa Irina i Kuper su se razišli, a svi su pričali da je za to kriva Lejdi Gaga. I tada su govorili da je "najružnija pevačica uništila najlepši par" i lepili joj nimalo prijatne epitete.

Bredli kuper i Irina Šajk su raskinuli nakon haosa.
Shutterstock 

Pročitajte još: NIJE DADO NEGO ADOLF, NIJE ĐIĐI NEGO JELENA, NITI DINO NEGO MILJENKO: Ovo su PRAVA IMENA POZNATIH koja niko ne zna

Sa Majklom Polanskim mislila da se skrasi

Posle 2 godine veze, par nije imao iste poglede na brak i decu, pa je samo bio logičan kraj romanse jer nisu mogli dalje. Ipak, ostali su u prijateljakom odnosu, rekao je izvor.

Za Gagu se još odavno zna da je priželjkivala da postane majka, što je i istakla 2020. godine. Međutim, Polanski jednostavno nije bio spreman za krupnu odluku o osnivanju porodice i ono šta to nosi prethodno, te nije zaprosio pevačicu, istakao je izvor dodajući da je njihova veza tako naišla na zid.

Međutim, ponovo su u avgustu viđeni zajedno, te se šuška da se varnice među njima nisu ugasile, te da su obnovili romansu. 

Kada je reč o estetskim korekcijama, činjenica je da je pevačica promenila mnogo toga poslednjih godina, te da izgleda bolje nego ikad, a koliko se promenila za sve ove godine, i da li zaista ima istine da je korekcijama izmenila lik procenite sami. 

Bonus video:

POZNATI RATUJU - TRAMP ILI BAJDEN? Evo za koga je glasao Holivud (KURIR TELEVIZIJA) Kurir TV

Izvor: Kurir Stil/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!