Ledi Gaga ponovo je uspela da sve sva pažnja vrti oko nje. Slavna pevačica bila je jedna od onih koji su nastupali na dodeli Oskara 2023, i malo je reći da je ponovo uspela da "obrne igricu".

Najpre je oduševila sve bajkovitom Versace toaletom koja je u prvi plan istakla njene obline, a primetno je da je Gaga svoju liniju dovela do savršenstva. 

Mnoge je kupila i kada je skočila da pomogne fotografu koji se sapleo, a koji je išao iza nje, što bi malo koji selebiriti uradio, i čime je pokazala da je, uprkos slavi, i dalje ostala "normalna" i prizmena osoba.

A onda, BUM! Pravo iznenađenje usledilo je kada je izašla na binu u najobičnijim farmerkama i majici, starkama, bez šminke. Gaga je ostavila dušu na pozornici dok je izvodila novu pesmu "Hold My Hand" koja će se naći u novom " Top Gun: Maverick" filmu i koja je i nominovana za Oskara.

Ledi Gaga izvela je uživo pesmu koju je radila za film sa Tomom Kruzom.
ED/JL/A.M.P.A.S. / Camerapress / Profimedia 

Publika je osetila čistu emociju, i mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije zvučala. Pozitivni komentari ređali su se jedan za drugim, a obožavatelji su joj aplaudirali što je pred milione izašla u najprirodnijem izdanju, upravo onom u kojem je većinu vremena, dok radi na pesmama. 

Gaga je ponovo ukrala šou i pokazala da joj nema ravne, iako su mnogi saglasni da je malo verovatno da će uspeti da nadmaši legendarni nastup od pre nekoliko godina kada je binu delila sa Bredlijem Kuperom. 

Podsetimo, tada su uživo izveli pesmu "Shallow" iz hit ostvarenja "A Star is Born" koje je režirao upravo slavni glumac, što je bio Gagin debi, a njihova energija bila je toliko neverovatna da se moglo čuti da su "kroz pesmu vodili ljubav". 

Neverovatna povezanost između Gage i Kupera bila je tako opipljiva da su pevačicu kasnije krivili i za raspad njegove veze sa Irinom Šajk. Gaga se tada našla na meti odvratnih komentara da je "najružnija žena šoubiznisa", "rasturačica veza" i slično, i bilo je jasno da joj ovakve priče veoma teško padaju.

Ledi Gaga i Bredli imali su neverovatnu hemiju.
Shutterstock 

Bredli je demantovao da je između njega i Gage bilo ičeg više od poslovne saradnje i prijateljstva, ali je u to malo ko poverovao. Da su varnice među njima jake videlo se i prošle godine kada su se sreli na crvenom tepihu, jer su se nežno zagrlili oduševljeni što vide jedno drugo. 

Ledi Gaga i Bredli su dobri prijatelji, barem tako tvrde.
Stephen Lovekin for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bredli se doduše nije pojavio na dodeli Oskara, ali jeste na afterpartiju koji su organizovali Bijonse i Džej Zi. S obzirom da se nedavno pomirio sa bivšom devojkom Irinom Šajk, mnogi su ovo protumačili kao jedan od "uslova" koji je manekenka nametnula glumcu - a da li ć njihova veza ovog puta opstati, ostaje da vidimo.

Bredli Kuper i Pedro Paskal pojavili su se na afterpartiju.
GIO / Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!