Emili Ratajkovski nedavno je uživala na utakmici Niksa i to na VIP sedištima sa Irinom Šajk, gde su okupljenima priredile i šou kada su se umalo poljubile. Njihovo ponašanje danima potom je bilo na meti kritika, zbog čega su prozivane da su "loše majke" i da se "ponašaju poput klinki", a sada su nastali i novi problemi.

Ona je skinuta sa VIP liste za celebrity row u Medison Skver Gardenu (MSG), a razlog je to što su manekenke sa utakmice otišle ranije, što je veliko no-no.

Sve se saznalo kada je Ratajkovski navodno kasnije pokušala da podigne karte za Rendžerse, međutim, mesta za nju nije bilo.

Kako iz MSG tvrde, Emili je i dalje dobrodošla, ali sve dok kupuje karte kao svaka druga mušterija. Ukoliko želi VIP mesta, moraće da ih kupi i da plati ogroman novac, s obzirom da mesta kraj parketa koštaju na hiljade dolara, što teško da je investicija za koju Ratajkovski želi da se odluči.

Iako se niko iz Emilinog tima nije oglasio, izvori su za Page Six rekli da manekenka "nije bila svesna bilo kakvog problema, s obzirom da su ona i Irina rano napustile igru zbog problema sa brigom o deci koju su ostavile kod kuće"

Emili Ratajkovski našla se u problemu.
Ignat / INSTAR Images / Profimedia 

Međutim, drugi izvori su demantovali ovu priču i govorili da su se manekenke slikale iza scene nakon što su krenelu, što potvrđuju fotografije koje se mogu naći na mrežama, a koje su osvanule na njihovim profilima, te da ni govora nije bilo o žurbi kući. Ipak, postoje i priče da su fotke nastale tokom poluvremena. Kako "timestamp" nemamo, ostaje samo da se nagađa šta je istina.

One su nakon utakmice uhvaćene i na večeri, i nije se činilo da žure nazad svojoj deci.

Pročitajte još: BIVŠI JE OSTAVIO DA BI OŽENIO MAMU Sad priređuje jeftin ŠOU sa onom koju nije imao samo ko nije tražio i ovo je baš blam

Mnogi su mišljenja da Emili to i zaslužuje, a loši komentari na račun manekenke ne čude ako se uzmu u obzir brojne kontroverze u koje je umešana mesecima unazad. 

Emili Ratajkovski se ljubila sa kim je stigla.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tako je nakon razvoda od supruga za mesec dana promenila više momaka, a sa jednim je objavljivala i gole slike. 

Emili Ratajkovski je objavljivala gole slike sa partnerima.
Instagram 

Potom je uplovila u romansu sa Harijem Stajlsom, kojeg je praktično "skinula" drugarici, ali je i to propalo. Tek nakon toga se "smirila", a mnogi su bili mišljenja da ovakvo ponašanje ne priliči majci malog deteta. 

Sada se smatra i da je na utakmice išla da bi "ulovila" bogatog sportistu, te mnogi likuju što joj se taj plan izjalovio, a da li je Emili konačno naučila "lekciju" ili ne, ostaje da vidimo.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Emili Ratajkovski

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!