Emili Ratajkovski ponovo je uspela da razbesni javnost i to fotografijama za novu kolekciju kupaćih kostima koje je kreirala u saradnji sa jednim brendom. Kao što se i očekivalo, Emili je izabrala najeksplicitnije modele, koji su više otkrivali nego pokrivali, što je mnogima zasmetalo. "Kao da jedino što želi je da bude gola", najčešće se moglo pročitati, a manekenki su zamerali i suviše vulgarno ponašanje od kako je izašla iz braka. 

Emili Ratajkovski slikala se eksplicitno.
Instagram 

Podsećali su je i da ima sina, te da bi ipak trebalo da bude kulturnija, te da bira snimanja koja ne podsećaju na filmove za odrasle.

Iako Emili ima apsolutno pravo da radi šta želi i da se ponaša onako kako smatra da je ispravno, činjenica je da negativni komentari kakvi se mogu pročitai sada nisu iznenađenje ako se uzme u obzir ono zbog čega mesecima puni medijske stupce.

Emili Ratajkovski pozirala je eksplicitno.
Instagram 

Najpre se saznalo da joj je suprug bio neveran, a Emili je žestoko osudila ne samo ovaj čin, već i sve ljubavnice. Međutim, malo potom i ona sama postala je na naki način treća u nekom odnosu. 

Emili Ratajkovski varao je muž.
Instagram 

Naime, ona je pre izvesnog vremena uslikana dok se ljubi sa Harijem Stajlsom, što ne bi bilo ništa čudno da samo mesec dana pre toga nije uživala na koncertu pevača sa njegovom tadašnjom devojkom Olivijom Vajld. Emili je navodno i tešila Vajld nakon raskida. 

Šuškalo se i da su Hari i Olivija samo bili na pauzi, te da su planirali pomirenje, ali onda se u sve umešala manekenka. Međutim, romansa koja traje od februara izgleda da je bila samo prolazni flert, jer je Hari već bacio oko na drugu manekenku

Emili Ratajkovski bile su bliske prijateljice.
TiKTok 

Ipak, u isto vreme kada se saznalo da je pevač sa Ratajkovski, na mrežama je osvanula gola fotografija nakon odnosa manekenke i njenog tadašnjeg partnera komičara Erika Andrea. 

Emili Ratajkovski objavila je golu sliku ljubavnika.
Instagram 

Međutim, ni to nije bilo sve. Pre toga je uhvaćena i sa Pitom Dejvidsonom, Oraziom Rispom, Džekom Girom, Bredom Pitom i drugim, manje poznatim muškarcima, zbog čega ju je šira javnost okarakterisala kao "puštenu sa lanca", te da je "nije imao samo onaj ko nije hteo".

Emili Ratajkovski viđena je za mnogim muškarcima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

S obzirom na broj partnera koje je promenila za samo mesec dana, mnogi su je okarakterisali i kao lošu majku, s obzirom da su je više viđali sa raznoraznim frajerima, nego sa detetom.

Emili Ratajkovski bila je i sa Pitom Dejvidsonom.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Emili je ipak ostala nema na negativne komentare, čak i sada kada se fotografisala u oskudnim izdanjima, a neka od njih pogledajte u nastavku.

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!