Vest da su Hari Stajls iEmili Ratajkovski u vezi, nedavno je obišla je svet brzinom svetlosti, a mnogima je i dalje teško da ih dožive kao par. Sve se saznalo kada je procurio snimak na kojem se pevač i manekenka strastveno ljube, da bi se ispostavilo da mu se Emili zapravo pridružila na turneji po Japanu. 

Međutim, iznenađenjima tu nije kraj, jer samo dve nedelje ranije, Ratajkovski je tešila nikog drugog do Harijevu bivšu, Oliviju Vajld, kada su se srele na dodeli Oskara. S obzirom da su ona i Olivija bile drugarice, pa čak i zajedno išle na Stajlsove koncerte, ne čudi što su mnogi ovo tumačili kao zabadanje noža u leđa. 

Emili Ratajkovski zabola je nož u leđa Emili.
TiKTok 

Nakon svega, Emili je navodno plačući zvala Oliviju i preklinjala je za oproštaj. No, ni to nije bilo sve. Sada je manekenka prvi put progovorila o svojoj vezi i otkrila da je sa pevačem oko 2 meseca, odnosno da su se smuvali početkom februara. 

Emili Ratajkovski uplovila je u novu vezu.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ali, ako vratite film, početkom februara slavna lepotica bila je sa komičarem Erikom Andreom, sa kojim je provela i Dan zaljubljenih, da bi malo potom osvanula i njihova gola fotografija, a javnost je bila šokirana onim što vidi, te ih čak i opisivali kao "lepoticu i zver".

Emili Ratajkovski objavila je fotografiju sa najružnijim muškarcem.
Instagram 

Šta su radili, jasno je i pticama na grani, a pre njega uhvaćena je i sa Bredom Pitom, Oraziom Rispom, Pitom Dejvidsonom i Džekom Grirom, i to sve sa kratak vremenski period. Takođe, uslikana je i sa drugim muškarcima, ali su njihovi identiteti nepoznati javnosti. Zbog svega ju je šira javnost okarakterisala kao onu koja je kao "puštena sa lanca", i često su se mogli pročitati i komentari da "nije spavala samo sa onim ko je neće". 

emili ratajkovski izmenjala je muškarce.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

S obzirom na broj partnera koje je promenila za samo mesec dana, mnogi su je okarakterisali i kao lošu majku, s obzirom da su je više viđali sa raznoraznim frajerima, nego sa detetom. Emili je ipak ostala nema na negativne komentare. 

Emili Ratajkovski snimljena je sa brojnim slavnim facama.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedina veza o kojoj želi da priča je sadašnja. Kako kaže, dva meseca je krila da je sa Harijem i smatra da je on možda "onaj pravi". Nada se da će romansa trajati, a detalje je otkrila u jednom podkastu. 

"Upravo sam počela da se zabavljam sa nekim za koga mislim da mi se zaista sviđa, tako da je to drugačije. Pomislila sam: "On je sjajan". Ali da si razgovarao sa mnom pre četiri nedelje, bilo bi drugačije", rekla je tada. 

"Šta tražim kod partnera? Sviđa mi se neko ko je veoma nezavistan. Važno je to za mene jer ja imam veoma ispunjen život. Nadam se će zabavljanje sa nekim ko ima sopstveni život sprečiti probleme koje sam imala ranije", naglasila je. Inače, zanimljivo je da se malo nakon podkasta saznalo da je njen bivši muž upleten u više nezakonitih radnji, a tri devojke optužile su ga da ih je "grumovao" dok su bile maloletne i zlostavljao. 

Bivši muž Emili optužen je za zlostavljanje.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata