Višestruke prevare bivšeg supruga veoma brzo su pretvorile Emili Ratajkovski u, kako je sada nazivaju "žderačicu muškaraca". Ovaj nimalo pohvalan epitet dobila je jer je za samo mesec dana promenila tri muškarca, a njen pohod se, kako stvari stoje, nastavio i na Harija Stajlsa, kojem se pridružila na turneji.

Emili Ratajkovski pridružila se Hariju Stajlsu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njih dvoje su uhvaćeni kako se strastveno ljube, ne mareći za kamere. Zbog "vrućeg" snimka, mnogi su im poručivali da "iznajme sobu", aludirajući na to da je hemija među njima ogromna.

Zanimljivo je da je Emili Hariju bila celebrity crush pre 8 godina, kada je crveneo dok je pričao o njoj, a sada su zajedno. Dokle, nije poznato, pogotovo što je pre samo 2 nedelje manekenka bila u vezi sa Erikom Andreom, sa kojim je provela i Dan zaljubljenih, da bi malo potom osvanula i njihova gola fotografija.

Hari Stajls bio je zaljubljen u Emili pre 8 godina.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šta su radili, jasno je i pticama na grani, a pre njega uhvaćena je i sa Bredom Pitom, Oraziom Rispom, Pitom Dejvidsonom i Džekom Grirom, i to sve sa kratak vremenski period. 

Emili ratajkovski je imala odnose sa više muškaraca.
Instagram 

Međutim, manekenka je sada listi negativnih titula dodala još jednu i to loše prijateljice, jer je samo 2 nedelje pre nego što je smuvala Stajlsa, sedela i "tešila" njegovu bivšu, Oliviju Vajld. Inače, izvori bliski glumici potvrdili su da je jako teško podnela njihov raskid, te da se nadala pomirenju. 

No, nož u leđa zabila joj je upravo Emili, što joj je, navodno, veoma teško palo. Da zlo bude još gore, još dok je Hari bio sa Olivijom, Emili je dolazila na koncerte, pogotovo u periodu pred raskid, kada se govorilo da im je veza na klimavim nogama.

Bivša i sadašnja Harija Stajlsa na njegovom koncertu.
TiKTok 

Manekenka se doduše ne osvrće na kritike, iako je dobila na hiljade loših komentara, a da li će njihova veza biti dugovečna, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!