Emili Ratajkovski je smuvala jednog od najpopularnijih pevača sveta Harija Stajlsa. Lepa manekenka pridružila mu se na turneji u Tokiju gde su i uhvaćeni tokom strastvenog poljupca, kao da su sami na svetu, a fotografije su preplavile mreže. 

Fanovi su u ekstazi s obzirom da je to prva žena sa kojom je Stajls povezan nakon raskida sa Olivijom Vajld. Sa druge strane, nakon razvoda od supruga Sebastijana Bera-Meklarda, Emili se dala u "provod".

Emili Ratajkovski je nakon razvoda menjala muškarce.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako je za samo mesec dana promenila čak četvoricu zbog čega se našla i na meti kritika s obzirom da je mlada majka, te da time ne daje dobar primer svom detetu. 

Posebno kada je pre samo nekoliko nedelja procurila fotografija na kojoj su i ona i njen tadašnji partner Erik Andre potpuno goli. Međutim, ni ova priča nije trajala dugo. 

Nedavno su procurile gole slike Emili Ratajkovski.
Instagram 

U međuvremenu, jedan od izvora potvrdio je za Mirror da je Hari u novoj priči. "Hari se viđa sa nekim. On će se potruditi da zadrži njen identitet tajnim neko vereme nakon cirkusa oko njegove veze sa Olivijom. Ali, ljudi bliski njemu znaju za ovu romansu. Iako je rano, čini se da stvari između njih idu dobro".

Hari Stajls je u novoj vezi.
Profimedia 

Sada se saznalo da je u pitanju niko drugi do jedna od najlepših žena sveta, a novopečeni par se sve vreme smeškao i grlio, te je jasno da se baš zabavljaju, a da li će ova priča potrajati, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!