Bivši muž Emili Ratajkovski, Sebastijan Ber-Meklard, optužen je za seksualno zlostavljanje i neprikladno ponašanje sa tinejdžerkama. 

Mlada žena, koja sada ima 24 godine, izjavila je u ekspozeu da je filmski producent kontaktirao s njom kada je imala samo 17 godina preko Instagrama. Zatim su se navodno sreli u potkrovlju u Njujorku, a sastanak je rezultirao malom ulogom u njegovom filmu „Dobro vreme“.

Žena koja za sada krije identitet rekla je da je, kada je stigla na set, očekivala snimanje sa filmskom zvezdom Robertom Patinsonom, ali je umesto toga snimila scenu gola sa "glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora".

U izjavi koju je dobio Variety, tadašnja tinejdžerka se osećala "potpuno zapanjeno" i "prestrašeno". "Moj problem se samo pogoršao kada mi je glumac niotkuda šapnuo na uvo da li bi "mogao da ga zabije" dok su kamere radile. Rekla sam 'ne'", navela je dalje.

Sebastijan Meklard zlostavljao je više žena.
Martin Sloan / Avalon / Profimedia 

Ubrzo nakon incidenta na snimanju, mlada žena je navodno uplovila u se*sualne odnose sa Ber-Meklardom i, prema izveštaju Variety-ja, navodno su nastavili sporazumnu vezu. Zakonska starost za pristanak u državi Njujork je 17 godina.

Osimoptužbi prve žene, još jedna neimenovana osoba je tvrdila da je upoznala njujorškog reditelja kada je imala 18 godina i da ju je tada navodno "vrbovao" na Instagramu dajući „obećanja o karijeri“.

"Sebastijan i ja smo počeli da se ljubimo", rekla je. "Stvari su eskalirale i onda je, ne tražeći moj pristanak, Sebastijan ušao u mene bez upotrebe kondoma."

Žena je takođe navela i drugo uznemirujuće ponašanje, uključujući tvrdnje da ju je Ber-Meklard nazvao "retardiranom", "kike" (etnička uvreda za Jevreje) i da je "prati" preko aplikacije na njenom telefonu.

Takođe je navela da je jednom zatekla Ber-Meklarda kako šalje poruke petnaestogodišnjoj devojčici, a kada se suočila sa njim, on je navodno "izgledao zadovoljan sobom i nasmejao se mom komentaru. Nije negirao moje optužbe."

Navodna umešanost druge žene sa Ber-Meklardom navodno se dogodila kada je on već bio oženjen Ratajkovski. Producent i jedna od najlepših manekenki svih vremena rekli su sudbonosno "da" u februaru 2018. godine, samo dve nedelje nakon što su izašli u javnost sa njihovom romansom.

Emili i Sebastijan venčali su se 2018.
printscreen/instagram 

Sada dele dvogodišnjeg sina Silvestera, ali Ratajkovski je podnela zahtev za razvod u septembru 2022. zbog tvrdnji da ju je reditelj više puta prevario.

Emili se razvela od Sebastijana zbog prevare.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Variety je takođe dobio izjavu od treće žene, koja nije iznela optužbe za seksualne malverzacije, ali je primetila da se producent upustio u "zabrinjavajuće vode", prema izveštaju.

Nakon razvoda manekenka je viđena sa više različitih muškaraca, a odnedavno svet bruji i o njenoj romansi sa Harijem Stajlsom kojem se pridružila na turneji u Japanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!