Od kako je raskinuo dugu vezu sa Olivijom Vajld, Hari Stajls bukvalno leti "s cveta na cvet", odnosno, čini se da devojke menja na nedeljnom nivou. Ipak, zanimljivo je da je svim koje su došle nakon glumice zajedničko jedno - sve su manekenke. 

Hari Stajls ima navodno novu devojku.
Click News & Media / Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, iako se do nedavno pričalo o njegovoj vezi sa Emili Ratajkovski koja mu se i pridružila u Japanu na turneji, i sa kojom je uhvaćen u strastvenim razmenama nežnosti na ulici, sada se čini da mu je na radaru druga lepotica. 

Naime, od samog početka odnosa sa Emili, par se nalazio na meti kritika iz više razloga. Na prvom mestu, Ratajkovski je bila bliska prijateljica Vajldovoj, te su čak zajedno i odlazile na koncerte pevača, a navodno je manekenka i bila ta koja je tešila glumicu nakon raskida.

Emili Ratajkovski i Olivija su se družile.
TiKTok 

Međutim, to je nije sprečilo da uskoči u krevet Stajlsu. Nažalost, za Emili već neko vreme mogu se čuti priče da je "nije imao samo ko nije tražio", s obzirom da je i ona menjala muškarce kao čarape. 

Emili Ratajkovski je menjala muškarce.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nakon što ju je suprug prevario, ona je uhvaćena sa više slavnih frajera, a u jednom trenutku su se na mrežama našle i gole fotografije sa njenim ljubavnikom, iako se u to vreme već muvala sa Harijem Stajlsom. 

Emili Ratajkovski je delila gole slike sa ljubavnicima.
Instagram 

Da li je pevaču to ipak bilo previše ili su bili zaista samo kombinacija, nije poznato, ali sada se uz njegovo ime spominje druga manekenka - Kendis Svonpul.

Kendis Svonpul je navodno nova "meta" Harija Stajlsa.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lepa plavuša karijeru je počela još sa 16 godina, a koliko je već tada bila uspešna svedoči i to što je na samom početku znala da uzme i po 5.000 evra na dan.

Kendis Svonpul u svet modelinga ušla je sa 16.
Shutterstock 

Slavna lepotica koja danas ima 34 godine, 2020. se našla i na Forbsovoj list najplaćenijih modela na svetu. Zauzela je 10. mesto sa zaradom od tri miliona dolara u godinu dana. Naravno, popularna je i na Instagramu gde debelo zarađuje od reklama, a gde je prati nešto više od 18,5 miliona ljudi.

Međutim, ono što je najzanimljivije u vezi sa Kendis je činjenica da je u životu, pored lepote, uspeha i novca, bila samo sa jednim muškarcem. Naime, sa bivšim verenikom Hermanom Nikolijem bila je od svoje 17. godine. Par je prvo dete, sina Anaku, dobio 2016. godine, a drugo dete, sina Arijela, u junu 2018. godine.

Ali, iako su svi mislili da će njihova priča konačno biti krunisana brakom, te su važili za jedan od najskladnijih parova, manekenka je sredinom 2019. godine potvrdila da je sama.

Nikolija više nema na njenim fotografijama od septembra 2017. godine, a prestali su da se prate na Instagramu. Takođe, kada je lepotica u to vreme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, ali nije želela da otkrije više detalja.

Njen ljubavni život doduše nastavio je da puni stranice tabloida, te su je povezivali i sa bivšim dečkom Kajli Minog Andresom Velenkosom, ali i sa Kanje Vestom sa kojim je bila u vezi 2022. 

Sada je na listi i Hari Stajls, a izvor blizak pevaču otkrio je za The Sun da, "s obzirom da je jedna od najvećih svetskih muzičkih superzvezda, ne čudi što se supermodeli sa njim zabavljaju". "On ima istoriju sa modelima Victoria's Secreta i u prošlosti je bio povezan sa šest drugih", nastavio je izvor.

"Kendis je jedna od najuspešnijih Viktorijinih anđela i Hari bi bio srećan čovek da joj se udvara", dodaje izvor. 

Inače, Hari i Kendis upoznali su se 2017. kada je on nastupio na reviji brenda donjeg veša u Šangaju, a da li će među njima biti nečeg višeg ili će ostati prijatelji, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!