Kendis Svonpul, jedna od najlepših manekenki svih vremena suvereno vlada modnim svetom više od deceniju ipo. Karijeru je počela još sa 16 godina, a koliko je već tada bila uspešna svedoči i to što je na samom početku znala da uzme i po 5.000 evra na dan. 

Slavna lepotica koja danas puni 34 godine, 2020. se našla i na Forbsovoj list najplaćenijih modela na svetu. Zauzela je 10. mesto sa zaradom od tri miliona dolara u godinu dana. Naravno, popularna je i na Instagramu gde debelo zarađuje od reklama, a gde je prati nešto više od 18,5 miliona ljudi. 

kendis Svonpul je jedna od najplaćenijih manekenki.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, ono što je najzanimljivije u vezi sa Kendis je činjenica da je u životu, pored lepote, uspeha i novca, bila samo sa jednim muškarcem. Naime, sa bivšim verenikom Hermanom Nikolijem bila je od svoje 17. godine. Par je prvo dete, sina Anaku, dobio 2016. godine, a drugo dete, sina Arijela, u junu 2018. godine.

Ali, iako su svi mislili da će njihova priča konačno biti krunisana brakom, te su važili za jedan od najskladnijih parova, manekenka je sredinom 2019. godine potvrdila da je sama. 

Nikolija više nema na njenim fotografijama od septembra 2017. godine, a prestali su da se prate na Instagramu. Takođe, kada je lepotica u to vreme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, ali nije želela da otkrije više detalja.

Par je od početka bio vrlo tajnovit kada se radilo o njihovom odnosu, Brazilca se retko moglo videti na njenim revijama, crvenim tepisima i drugim javnim događanjima.

Međutim iako je mnoge je šokirala njena izjava da je u životu je imala samo jednog muškarca, odnosno seksualnog partnera i to baš njenog bivšeg verenika, sada se čini da Kendis pokušava da nadomesti sve te godine koje je provela u vezi. 

Naime, od kako se rastala od Nikolija, manekenka objavljuje većinski izuzetno provokativne fotografije, a njena izdanja sa crvenog tepiha mnogima su bila "a little too much", ma koliko bila lepa i zgodna.

kendis Svonpul redovno se pojavljuje u provokativnim izdanjima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ne libi se da prošeta golih grudi, čak i kada je reč o objavama na Instagramu.

Takođe, njen ljubavni život i te kako podiže prašinu u medijima. Tako se do skora šuškalo da je u odnosu sa bivšim dečkom Kajli Minog Andresom Velenkosom, a nije poznato da li je par još uvek zajedno.

Ipak, druga veza koju je započela početkom ove godine i te kako je bila zanimljiva javnosti. Naime, početkom 2022. godine potvrđeno je da je uplovila u odnos sa Kanje Vestom. On je već tada bio akter brojnih skandala, te mnogima nije jasno zašto je slavna lepotica sa nekim ko može da joj potencijalno sroza karijeru.

Kanje Vest je zaveo Kendis Svonpul.
Shuterstock Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Kanje je i tada kukao za bivšom suprugom Kim Karašijan koju je poredio sa boginjama, te svojevremeno istakao da je nakon bivše devojke Amber Rouz "morao da se istušira 30 puta zaredom da bi bio sa Kim".

Par je bio izuzetno blizak, što su paparaco fotograifje i pokazale. 

Njih je spojila ljubav prema modi i kreativnost, a strani mediji su pisali da se Kanjeu Kendis veoma dopala.

Međutim, šira javnost nije bila preterano oduševljena, a malo nakon javnog pojavljivanja, manekenka je ipak stavila tačku na njihov odnos. 

Danas i dalje aktivno radi i jedna je od najtraženijih manekenki, a neke njene novije fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kendis Svonpul

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!