Atraktivna plavuša Kendis Svonpul (32) rođena je u Južnoafričkoj republici, i ponosno je nosila "Viktorijina krila".

Manekensku karijeru započela je sa samo 16 godina, a već tada je zarađivala čak 5.000 evra za dan!

Ova zanosna lepotica našla se prošle godine i na Forbsovoj list najplaćenijih modela na svetu. Zauzela je 10. mesto sa zaradom od tri miliona dolara u poslednjih godinu dana.

Kendis Svonpul, manekenka
Shutterstock 

Popularna je, naravno, i na Instagramu, gde ima nešto više od 15 miliona pratilaca.

Ono što je najzanimljivije u vezi sa Kendis je činjenica da je u životu, pored lepote, uspeha i novca, bila samo sa jednim muškarcem.

Sa verenikom Hermanom Nikolijem je od svoje 17. godine. Par je prvo dete, sina Anaku, dobio 2016. godine, a drugo dete, sina Arijela, u junu 2018. godine.

Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, ona je sredinom 2019. godine potvrdila da je sama. 

Nikolija više nema na njenim fotografijama od septembra 2017. godine, a prestali su da se prate na Instagramu. Takođe, kada je lepotica u to vreme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, ali nije želela da otkrije više detalja.

Par je od početka bio vrlo tajnovit kada se radilo o njihovom odnosu, Brazilca se retko moglo videti na njenim revijama, crvenim tepisima i drugim javnim događanjima.

Kendis Svonpul na plazi
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim mnoge je šokirala njena izjava da je u životu je imala samo jednog muškarca, odnosno seksualnog partnera i to baš njenog bivšeg verenika. Više fotografija lepe manekenke pogledajte u nastavku teksta:

Instagram Kendis Svonpul