Kada se saznalo da je Hari Stajls uplovio u vezu sa manekenkom Emili Ratajkovski svet je ostao u potpunom šoku jer su mnogi mislili da će se ipak pomiriti sa bivšom Olivijom Vajld. Nije pomoglo ni to što je upravo manekenka bila ta koja je tešila glumicu nakon raskida, a u više navrata, tokom Harijeve i njene veze viđene su i na njegovim koncertima.

Olivija Vajld i Emili su bile drugarice.
TiKTok 

A onda - iznenađenje! Emili se pridružila Hariju na turneji po Japanu, a njihovi snimci na kojima strastveno razmenjuju nežnosti preplavili su mreže. Nakon toga Ratajkovski je navodno molila Oliviju za oproštaj zbog onoga što je uradila, ali Vajld je neumoljiva. 

Glumica je u više navrata viđena sa smrknutim izrazom lica, a sada se dogodilo i ono što su, sigurni smo, mnogi željno očekivali - bivši ljubavnici su se sreli oči u oči. 

Olivija Vajld uslikana je dok napušta teretanu.
BG020/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Hari i Olivija naleteli su jedno na drugo u teretani, odnosno, ona je napuštala prostor kada je Hari dolazio. Nekadašnji par je bio vidno neraspoložen, ali je Vajldova ipak pokušala da se nasmeje kada je videla okupljene paparace.

Hari Stajls je snimljen ispred iste teretane.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, nakon što se njihova veza završila, mnogi su mišljenja da je glumica dobila šta je zaslužila. Naime, kada se saznalo da su Olivija Vajd i Hari Stajls u vezi, svet je ostao u potpunom šoku, pogotovo jer su mnogi mislili da je glumica još uvek sa glumcem Džejsonom Sudeikisom sa kojim ima i decu.

Olivija Vajld je varala Sudeikisa sa Harijem.
Shutterstock 

Sudeikis se našao na meti osuda celog sveta kada je bivšoj partnerki tokom lajva uručio papire za sud povodom starateljstva nad decom, čime je javnost brzo skočila na njenu stranu.

Olivija Vajld dobila je papire za starateljstvo tokom lajva.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Međutim, da Olivija nije tolika "slatkica" saznalo se pre samo par meseci kada se saznalo da je glumica varala Džejsona, te čak Hariju nosila omiljeni obrok koji je ranije pripremala glumcu. Sudeikis je čak pokušavao da je zaustavi, što je ispričala njihova nekadašnja dadilja.

Olivija Vajld je kasnije bila u vezi sa Stajlsom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, stvari su se vremenom smirile, ali su svi ti potresi definitivno uticali i na njenu novu vezu. Sve je kulminiralo nakon što su zajedno snimali njen film "Don't Worry Darling"

Olivija Vajld je ponižavala kolege.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Hari se sukobio sa pojedinim glumcima upravo zbog svoje drage, koja je, kako tvrde drugi glumci bila užasna prema kolegama. Hari je pokušavao da zaštiti Oliviju iako nije bila u pravu, pa je na premijeri čak i pljunuo Krisa Pajna, što je užasnulo javnost i umalo srozalo Harijev imidž. 

Naime, svemu prethodi situacija sa Mostre nakon što je Šaja Labaf izbačen iz glumačke ekipe nakon sukoba sa Olivijom što je ona kasnije i sama potvrdila u intervjuima. Ipak, Šaja je kasnije izjavio da je Vajldova omalovažavala glumu Florens Pju, zbog čega je ona minimalno učestvovala u promociji filma. Labaf je priložio i dokaze svojih tvrdnji. 

Šaja je izbačen iz ekipe zbog Olivije.
Shutterstock 

Pajn je podržao Florens što je smetalo i Hariju i Vajldovoj, zbog čega se pevač obračunao na svoj način sa njim. Međutim, da je pogrešio bilo ja jasno istog trenutka, jer su ga fanovi osudili, a njegov raskid sa Olivijom usledio je veoma brzo. 

O razlozima nikad nisu pričali, a glumica je bila vidno potrešena zbog svega. Mnogi su mišljenja da je "iskusila isti otrov koji je dala Sudeikisu", te da se "sve plaća", a šta je prava istina, znaju samo Olivija i Hari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!