Sinoćna premijera filma "Don't Worry Darling" u Veneciji ostaće mnogima u sećanju zbog incidenta koji se odigrao pred očima milona ljudi. Glavni akter bio je niko drugi do Hari Stajls, ali je, po mišljenju većine ljudi, njegova reakcija bila sasvim opravdana ako se uzme u obzir komentar koji je prethodio.

Naime, pevač je pljunuo svog kolegu Krisa Pajna, a snimak sporne situacije deli se Tviterom brzinom svetlosti. Na videu se jasno vidi da Stajls prilazi svojoj devojci i rediteljki filma Oliviji Vajd, a potom Krisu Pajnu pljuje u krilo. Glumac je i nakon svega nastavio da aplaudira, sve dok nije pogledao na dole i potom počeo da se smeje. 

Olivija Vajd je pokušavala da sakrije zaprepašćeni izraz lica, ali nije uspela, jer se na njenom licu jasno videlo da se ovako nečemu nije nadala. Međutim, zašto je to Hari Stajls uradio?

Kako prenosi Daily Mail, svemu posrede 2 situacije, a prvu je zakuvao upravo Pajn, koji je navodno komentarisao da je "tužno što je zaglavio sa čovekom koji je tek sad otkrio šta je to gluma". Međutim, to je bio samo vrh "ledenog brega".

Olivija Vajd navodno je vređala koleginicu iz ekipe.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Svemu prethodi i situacija sa Mostre nakon što je Šaja Labaf izbačen iz glumačke ekipe nakon sukoba sa Olivijom što je ona kasnije i sama potvrdila u intervjuima. Ipak, Šaja je kasnije izjavio da je Vajldova omalovažavala glumu Florens Pju, zbog čega je ona minimalno učestvovala u promociji filma. Labaf je priložio i dokaze svojih tvrdnji.

Šaja Labaf je izbačen iz Olivijinog filma.
Shutterstock 

Florens je doduše bila na sinočnoj premijeri, ali se i te kako videlo da su među članovima zategnuti odnosi. Ona je sve vreme pozirala kraj Krisa Pajna, i sa "sigurne distance" posmatrala Oliviju i Harija. 

Pajn je kasnije pohvalio koleginicu Florens i istakao koliko je bilo lepo sarađivati sa njom, što je Stajls navodno protumačio kao kontraudarac Oliviji Vajld odnosno podršci koju je ona pružila "žrtvi" pljuvanja sa premijere. 

Doduše, Stajls ima običaj da na koncertima popije gutljaj vode, a potom je ispljune na publiku, i ovakav potez se još zove "kit". A kada se sve sabere, čak i da je cela priča izrežirana, skrenuta je ogromna pažnja na film.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!