Džejsonu Sudeikisu u poslednje vreme baš ne ide. Najpre je bio predmet podsmeha jer ga je bivša partnerka Olivija Vajld ostavila zbog "momka koji nosi suknje i lakira nokte", kako neki kažu, a sada je ostao i bez 11 godina mlađe devojke, manekenke Kili Hazel.

Sve to usledilo je malo nakon javnog blama koji se i dalje prepričava kada je svojoj bivšoj supruzi uručio putem posrednika papire o starateljstvu nad decom u trenutku kada se pela na binu. Olivija je u tom trenutku bila na promociji svog filma, i umalo počela da čita naglas šta je pisalo na papirima, misleći da je u pitanju dodatni scenario.

Oliviji Vajld Džejson Sudeikis uručio je papire o starateljstvu na bini.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Kada je shvatila šta drži u rukama, najpre je zanemela, a potom se nasmejala, pokušavajući da profesionalno "izgura" veče. Naime, advokati Sudeikisa angažovali su kurire za dostavu poverljivih dokumenata i Vajldovoj su ključne papire "slučajno" uručili baš u trenutku kada je izašla na binu.

Glumica koja je promovisala svoj novi film "Don’t Worry Darling" ostala je u potpunom šoku, a njen bivši nevenčani suprug danas tvrdi da navodno nije znao da će joj papiri biti predati u tom trenutku. Međutim, slavnog glumca svet je žestoko osudio, tvrdeći da postoje mnogo lepši načini da se sve sredi od onoga što je učinio, kao i da priče da nije znao da će kurirska služba baš u tom trenutku Oliviji dostaviti dokumenta padaju u vodu s obzirom da čak i ni u Americi njihovo radno vreme nije do 10 sati uveče.

Džejson Sudeikis pravdao se da nije znao da će papiri o starateljstvu nad decom biti uručeni Oliviji Vajld u tom trenutku.
Shutterstock 

Inače, u spisima navodno stoji da Sudeikis neće odustati od svoje dece, te da ide i na puno starateljstvo, ali te priče nisu potvrđene. Iako je najpre bilo reči da će zajedno odgajati decu, prema rečima nekih izvora, Sudeikisu je muka što je ispao "magarac" u priči, jer je ostavljen zbog "momka koji nosi suknje i lakira nokte", te mu se nije dopalo ni to što se Olivija tako brzo uselila kod Harija, a u poslednje vreme često postavlja razgolićena izdanja, zbog čega je deci loš uzor.

Džejson Sudeikis navodno ima problem sa novim ečkom bivše žene.
Shutterstock 

Zato je i udario "na jedino što joj je sveto", s obzirom da je poznato da Olivija, kao i svaka majka, najviše na svetu voli svoju decu.

Ovaj događaj žestoko se odrazio na Sudeikisov ugled, te ga više ne doživljavaju kao "najveću dobričinu u Holivudu", a pritiscima je navodno podlegla i njegova veza za Kili.

Džejson Sudeikis raskinuo je sa 11 godina mlađom devojkom.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako pišu strani mediji, najveći problem je bila udaljenost, što nisu mogli da prevaziđu, a pojedini izvori bliski manekenki tvrde da se ona jednostavno povukla i da nije želela da viđa glumca.

Par pokušava da izgladi odnose i nađe način da funkcioniše, a Sudeikis pokušava da ubedi devojku da nije toliki "zloća" kakv je ispao zbog postupka sa Olivijom.

Inače, Džejson i Kili se znaju još od 2014. godine kada su zajedno igrali u "Horrible Bosses 2", a potom su uhvaćeni u strastvenim poljupcima 2021. godine.

Džejson Sudeikis i Kili Hazel raskinuli su zbog udaljenosti.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Poznaje Kili već neko vreme. Oseća se sigurno i opušteno kraj nje", rekao je izvor blizak glumcu tada. Inače, Kili je veoma popularna i na Instagramu gde je prati preko 207 hilajda ljudi, i gde veoma često deli svoje golišave fotografije, te ne čudi što joj ni slavni glumac nije mogao odoleti, a da li će ipak uspeti da spasu vezu ili je ovo definitivan raskid, ostaje da vidimo. Do tada, pogledajte još njenih fotografija u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Kili Hazel, nova devojka Džejsona Sudeikisa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!