Lepa glumica Olivija Vajld ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli ono što joj se sinoć dogodilo na promociji filma pred punom salom, dok su je milioni pratili preko malih ekrana.

U trenutku kada je izašla na binu, uručena joj je koverta, a ona je, misleći da je u pitanju deo scenarija, bukvalno krenula da čita rešenje o starateljstvu koje joj je poslao sada bivši partner i otac njene dece, Džejson Sudeikis.

U trenutku kada je shvatila šta drži u rukama, najpre je zanemela, a potom se nasmejala, pokušavajući da profesionalno "izgura" veče.

Olivija Vajld dobila je papire za starateljstvo nad decom u trenutku kada je bila na bini.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Naime, advokati Sudeikisa angažovali su kurire za dostavu poverljivih dokumenata i Vajldovoj su ključne papire "slučajno" uručili baš u trenutku kada je izašla na binu. Glumica koja je promovisala svoj novi film "Don’t Worry Darling" ostala je u potpunom šoku, a njen bivši nevenčani suprug danas tvrdi da navodno nije znao da će joj papiri biti predati u tom trenutku.

"Nikada ne bi oprostio da se Vajldovoj na takav način uruče tako bitna dokumenta", rekli su izvori bliski Sudeikisu koji je i sam, nakon što ga je Olivija ostavila zbog 10 godina mlađeg Harija Stajlsa sa kojim je pre izvesnog vremena i otpočela zajednički život, našao novu ljubav, takođe sa mlađom devojkom

Džejson Sudeikis navodno nije znao da je Oliviji Vajld biti uručeni papiri tokom njenog govora.
Shutterstock 

Olivija je pokazala da je izuzetan profesionalac, jer je i nakon početnog šoka nastavila program, a da nije trepnula, zbog čega je nagrađena ogromnim aplauzom od strane publike.

U spisima navodno stoji da Sudeikis neće odustati od svoje dece, te da ide i na puno starateljstvo, ali te priče nisu potvrđene. Iako je najpre bilo reči da će zajedno odgajati decu, prema rečima nekih izvora, Sudeikisu je muka što je ispao "magarac" u priči, jer je ostavljen zbog "momka koji nosi suknje i lakira nokte", te mu se nije dopalo ni to što se Olivija tako brzo uselila kod Harija, a u poslednje vreme često postavlja razgolićena izdanja, zbog čega je deci loš uzor.

Zato je i udario "na jedino što joj je sveto", s obzirom da je poznato da Olivija, kao i svaka majka, najviše na svetu voli svoju decu.

Međutim, sve i da su navodi tačni, da li zaista postoji opravdanje za takav postupak i javno poniženje?

Izvori bliski Sudeikisu rekli su da glumac "nije imao vremena da joj sam dostavi papire, te da su zato uposlili komapniju koja dostavlja sudska dokumenta i poverljive spise, te da nikako nisu mogli znati da će se sve odigrati u tom trenutku".

Naravno, mnogima ovo u samom startu nije pilo vodu i zbog vremena dostavljanja koje nije uobičajeno kada su u pitatanju ovako bitni papiri.

Vajldova se povodom svega još uvek nije oglašavala, kao i Sudeikis, te ostaje da vidimo da li će ipak svoje probleme uspeti da reše na neki dostojanstveniji način.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!