Džejson Sudeikis konačno je, prema mišljenju mnogih, dobio šta je zaslužio. Nakon što je bivšu nevenčanu suprugu Oliviju Vajld obrukao pred milionima gledalaca, kada joj je u uživo prenosu putem posrednika dostavio papire u kojima pokušava da joj oduzme decu, svet je poprilično bio na strani glumice i čekao da "karma učini svoje".

Olivija Vajld je u uživo prenosu dobila papire za starateljstvo.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Sada se čini da je "đavo konačno došao po svoje", te su se neki detalji njihovog odnosa saznali, a sve zbog bivše dadilje njihove dece koja je odlučila da progovori o svemu. Ipak, ono što je iznela u javnost užasnulo je sve i bacilo potpuno drugo svetlo na celokupnu situaciju. 

Podsetimo, Olivija Vajld nedavno je pobedila Sudeikisa na sudu koji je smatrao da "deca treba da budu kod njega, jer su glumica i njen mlađi dečko Hari Stajls loši uzori". Međutim, sudinica je donela odluku kojom deca ostaju uz majku, a Sudeikis je ostao kratkih rukava. 

Međutim, prema rečima dadilje, glumac je svojevremeno bio toliko uznemiren zbog raskida sa Olivijom, da se navodno bacio pod njen  auto da bi je sprečio da ode. Dadilja, koja tvrdi da je otpuštena iako je izvor za stranicu šest rekao da je sama dala ostavku, kaže da je glumac bio uznemiren kada je Vajld pokušao da ode da vidi sadašnjeg dečka Harija Stajlsa i ponela mu salatu i njen "poseban  dresing".

Džejson Sudikis uhvatio je Oliviju Vajld u prevari.
Shutterstock 

- One noći kada je otišla sa salatom, Džejson je jurio za njom, snimajući je u kući, rekla je za Daily Mail.

- Govorila je: "Bojim te se, Džejsone, plašim te se." A on je rekao: "Ako se plašiš mene, zašto ostavljaš svoju decu sa mnom?"

- Tada je Džejson izašao napolje i legao ispod njenog automobila da ne bi otišla. Ušla je u auto da bi se povukla od svega, a on je ležao ispod njenog automobila.

Dadilja je dodala da je nakon toga Vajld (38) izašla iz auta i vratila se u kuću, a Sudeikis (47) je krenuo za njom.

- Rekla je da to radi namerno da bi zakasnila kod Harija, tvrdila je dadilja.

Džejson Sudeikis bio je ljubomoran na Harija Stajlsa.
Profimedia 

- Džejson mi je rekao: "Napravila je ovu salatu i napravila svoj poseban preliv i odlazi sa svojom salatom na večeru kod onog (Harija).

Čini se da je "specijalni preliv za salatu" Vajldove koji je ranije pravila za Sudeikisa i njihovu decu, Otisa, 8, i Dejzi, 5, bio kap koja je prelila čašu za glumca.

- Od svega što se dešavalo on se držao samo tog preliva za salatu, priseća se dadilja. 

Džejson Sudeikis imao je besne ispade prema Oliviji i dadilji.
Shutterstock 

Napad na dadilju

Situacija je kulminirala, a u jednom trenutku je Sudeikis navodno izbacio dadilju svoje dece iz kuće jer je bio ispunjen besom zbog veze Olivije Vajld sa Harijem Stajlsom.

- Uzmi svoje stvari i izađi. Zašto joj šalješ poruke? - ispričala je dadilja, koja je odlučila da ostane anonimna, tvrdeći da joj se glumac unosio u lice. Ona kaže da mu je na sve to odgovorila da je "mnogo pio i da se vidi da je pijan"

- Vidim da si pijan i ja te se plašim, navodno mu je rekla, nakon čega je "pijani glumac van kontrole odlučio da je otpusti". Razlog je bio samo to što je ono što se događa slala Vajldovoj koja je u tom trenutku snimala film, dok su deca ostala sa njenim tada već bivšim partnerom. 

Afera otkrivena preko starog sata

Sudeikis je navodno za aferu Olivije i Harija saznao preko starog, zaboravljenog Apple sata. Bivša dadilja para navela je da je glumac video poruke koje su ostale na satu.  

Za aferu Harija i olivije saznalo se preko staog sata.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- U ponedeljak ujutru 9. novembra, kada sam se vratila sa slobodnog vikenda, Džejson plakao, plakao i plakao. Uopšte nisam znala šta se dogodilo - rekla je dadilja.

- Nakon što sam spremila decu, Džejson je došao gore i pio kafu. Plakao je i bio je u haosu, govoreći: "Ostavila nas je. Ostavila nas je!"

Dadilja je na kraju dodala i da je Sudeikis brzo zabranio zaposlenima da slušaju bilo koju Stajlsovu muziku u njegovoj kući nakon otkrića.

Bivši par je ošto demantovao tvrdnje

Nakon bombastičnog intervjua, Sudeikis je demantovao tvrdnje. podržala ga je i Olivija Vajld.

- Kao roditelje, neverovatno nas je uznemirilo saznanje da bi bivša dadilja naše dvoje male dece odlučila da javno iznosi takve lažne i pogrdne optužbe o nama - rekli su za Page Six. 

- Njena sada 18 meseci duga kampanja uznemiravanja nas, kao i voljenih, bliskih prijatelja i kolega, dostigla je svoj nesrećni vrhunac. Nastavićemo da se fokusiramo na podizanje i zaštitu naše dece sa iskrenom nadom da će ona sada odlučiti da ostavi našu porodicu na miru.

Međutim, mnogi su ubeđeni da "gde ima dima, ima i vatre", te da nisu baš sve stvari koje je dadilja iznela u javnost bez osnova, pogotovo nakon što su procurila dokumenta sa suđenja u kojima Olivija "ne razume zašto se njen bivši partner ponaša tako okrutno", ali i spisi u kojima se nalaze i tvrdnje Sudeikisa koji je optužio bivšu da je "nepodobna majka", a da li će ovaj slučaj konačno dobiti svoj završni epilog, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!