U slučaju Olivije Vajld i Džejsona Sudeikisa defintivno važi - ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. 

Podsetimo, glumac je svoju bivšu suprugu pre nekoliko meseci najstrašnije ponizio kada joj je papire za starateljstvo uručio putem posrednika u trenutku kada je Olivija bila na bini. 

Ona je najpre mislila da je u koverti deo govora ili izmena programa, ali je samo par minuta nakon toga, u lajvu na televiziji koji su pratili milioni ljudi saznala da je bivši tuži. 

Ipak, glumica je ostala profesionalac do kraja i nastavila program nakon početnog šoka. Svet je, očekivano, osudio Sudeikisov potez, iako se on pravdao da o svemu tome ništa nije znao. 

Olivija Vajld donela je
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Njegove tvrdnje doduše nisu "pile vodu", s obzirom da su čak i u Americi retke kurirske službe koje dostavljaju nakon 8 uveče, a pogotovo ne slavnim ličnostima koje su u tom trenutku na bini. 

Sudeikis je navodno otpužio Oliviju da je loša majka, zamerao joj što postavlja provokativne fotografije na mreže, a jedna od stavki koja mu se ne dopada je i to što živi sa Harijem Stajlsom, koji je od nje ne samo mlađi, već i nosi suknje i lakira nokte za šta glumac smatra da je "loš uticaj na njihovu decu".

Olivija Vajld živi sa Harijem Stajlsom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, čini se da je pravda ipak zadovoljena, jer je Sudeikis izgubio na prvom ročištu na sudu. 

Zahtev Džejsona Sudeikisa za starateljstvo protiv Olivije Vajld odbačen je nakon što je sudija doneo odluku da je matična država njihove dece Kalifornija. Dok Vajld (38) želi sina Otisa (8) i Dejzi (5) u Los Anđelesu i potencijalno Londonu - gde živi njen dečko Hari Stajls - Sudeikis (46) želi da živi sa njima u Bruklinu.

Džejson Sudeikis i Olivija Vajld su trenutno na sudu.
Shutterstock 

On se sada sprema da se vrati iz Velike Britanije nakon što je završio snimanje treće sezone svog hit Eplovog šoua "Ted Lasso“.

Međutim, njegov prvobitni slučaj je sada odbačen pošto je sudija utvrdio da Njujork nije dom dece, prema sudskim dokumentima.

Vajld je 17. maja podnela peticiju za "utvrđivanje roditeljskog odnosa na Vrhovnom sudu Kalifornije, u Los Anđelesu", navodi se u podnesku, a njen pravni tim je 18. maja dao ponudu da pravno odbaci Sudekisov slučaj. To znači da će slučaj sada verovatno nastaviti u Kaliforniji.

Džejson Sudeikis ne bira sredstva da naškodi bivšoj.
Shutterstock 

U sudskom podnesku od prošlog meseca, glumica ja istakla da Sudeikis "agresivno pokušava da je osramoti i  da joj preti, kao kada joj je tužba servirana na sceni".

Vajld je tvrdila da je Sudeikis koristio "nečuvene pravne taktike", dodajući: "Džejsonove akcije su očigledno imale za cilj da mi se zapreti  i da me zateknu nespremnu".

"Mogao je da mi dostavi dokumenta diskretno, ali je umesto toga izabrao da mi ih uruči na najagresivniji mogući način".

"Činjenica je da me je Džejson profesionalno osramotio i na ovaj način izložio naš lični sukob u javnost, što je izuzetno u suprotnosti sa najboljim interesima naše dece", tvrdi Vajld. "Pošto je Džejson jasno stavio do znanja da ovo nećemo moći da rešimo zbog naše dece van sudskog sistema, podnela sam zahtev za starateljstvo u Los Anđelesu".

Sled dešavanja javnost je dočekala sa oduševljenjem i još jednom osula drvelje i kamenje po glumcem koji je važio za najveću "micu" Holivuda, iako je poptuno jasnom, nakon određenih dešavanja, da je sve samo ne dobrica za kakvu se predstavljao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!