Kada se na ovogodišnjoj Met Gali nije pojavio Hari Stajls, jedan od najpopularnijih pevača današnjice, iako je imao pozivnicu, mnogi su ostali u šoku. S obzirom na to da je poznat po hrabrim modnim izrazima, bilo je očekivano da će se pojaviti na "crvenom tepihu", međutim, njegov izostanak, kako se čini, imao je veze sa nedavnom dramom na ljubavnom planu, koju pevač nije imao nameru da nastavlja i na javnim događajima.

Hari Stajls odbio je da se pojavi na Met gali.
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, kako piše Daily Mail, Hari se nije pojavio na Met Gali kako bi izbegao da se nađe na istom mestu sa sadašnjom devojkom, manekenkom Emili Ratajkovski i bivšom izabranicom, koju nije video od raskida - Olivijom Vajld. 

Hari Stajls nije želeo da vidi staru devojku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema rečima bliskog prijatelja 29-godišnje pop senzacije - koji je ujedno bio i prvi muškarac koji je ikada objavio solo naslovnicu američkog Voga - Hariju je upućena pozivnica za prestižni događaj Ane Vintur, ali je ljubazno odbio nakon što je saznao će događaju prisustvovati i Olivija (39), i Emili (31).

"Hari je bio pozvan na Met Galu, ali znajući da obe definitivno idu, izbegao je to kao da je bubonska kuga", rekao je insajder.

"Njihov tim mu je rekao da će preduzeti sve neophodne korake kako bi osigurali da ne dođe do nezgodnog susreta sa Olivijom, ali on uopšte nije želeo da rizikuje".

"Hari nema želju da se u ovom trenutku sretne licem u lice sa Olivijom", dodao je insajder.

Hari Stajls nije želeo da se nađe u istom prostoru sa Olivijom.
Profimedia 

I zaista, Met Gala je prvi put da su se putevi Olivije i Emili ukrstili otkako je manekenka uhvaćena dok razmenjuje nežnosti sa Harijem na ulicama Tokija. Posebno šokantno je bilo to što je Emili bila Olivijina bliska prijateljica i jedna od onih koje su je "tešili" nakon raskida.

Emili i Olivija bile su prijateljice.
TiKTok 

Takođe, Emili je nakon razvoda uhvaćena sa nekolicinom muškaraca sa kojima je uplovila u ljubavne odnose, te se za njeno ime često nadovezivalo da je "nije imao samo ko nije tražio", a spoj sa Harijem gotovo je neverovatan.

Emili  Ratajkovski svako malo je menjala muškarce.
Instagram 

Celokupna situacija učinila je da se Olivija oseća izdano, iako se to nije videlo na "crvenom tepihu". Emili i Olivija su se ignorisale i ponašale kao da ona druga ne postoji. 

Međutim, novi povod za dramu bila su i njihova modna izdanja. Dok su Emilino hvalili svi modni stručnjaci, Olivija ne samo da se našla na listi najgore obučenih, već je identičnu kreaciju, ali u crnoj boji ponela Margaret Zang, inače urednica Vogue China, zbog čega je, navodno, Emili likovala.

A da li u pričama o netrpeljivosti ima istine, znaju samo akterke. No, jedno je sigurno - Hari se izvukao iz priče ostavivši devojke da se bore same.

Bonus video:

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!