Već smo vam pisali o najbolje obučenim na ovogodišnjoj Met Gali. Međutim, gde su najbolji, tu su i najgori, a pojedine zvanice očigledno nisu dobro razumele zadatak ili su jednostavno želele po svaku cenu da budu drugačije i prve makar u tome što su najlošije odevene.

A prema rečima modnih stručnjaka, ova izdanja okarakterisana su kao najveći promašaji.

Irina Šajk

Najveće negativno iznenađenje večeri definitivno je bilo izdanje ruske manekenke i jedne od najlepših ćena sveta Irine Šajk, čiju su toaletu poredili sa čaršavom ili zavesom, a cipele sa onim koje dobijate u SPA centru. 

Mnogi su komentarisali da je izgledala kao da je tek ustala iz kreveta, te da su očekivali daleko više od nje.

Olivija Vajld

Još jedna koja je sve razočarala bila je i Olivija Vajld koja se pojavila u haljini koja je imala prednji deo u obliku gitare. I plus nije bila jedina.

Modni kritičari nimalo nisu bili oduševljeni njenim izdanjem, za razliku od njene ljute suparnice Emili Ratajkovski koja joj je nedavno "otela" dečka, a koja je, za razliku od glumice, ocenjena čistom desetkom.

Kejt Mos

Najveća zamerka Kejt Mos je što je njen look više podsećao na spavaćicu nego na high couture, te su komentarisali da su i od nje, kao i od Irine Šajk očekivali daleko više.

Kendal Džener

Kendal Džener na mnogim listama je na prvom mestu najgore obučenih na Met Gali. Od celog look-a više se pisalo o njenoj goloj zadnjici, a izdanje su kritičari okarakterisali kao "vulgarno" i "već viđeno".

Kajli Džener

kajli se našla na listi najgore obučenih.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Ni Kajli Džener svojim izborom haljine nije preterano oduševila modne kritičare, koji su njen look opisali kao "dosadan" i "lošu kopiju Rijane i Blejk Lajvli".

Ema Čamberlan

Jedna od voditeljki na ovogodišnjoj Gali nije preterano oduševile fashion zaljubljenike. Uglavnom ju je pratio komentar da nikome nije jasno šta je htela da postigne.

Bruklin Deker

Slavna lepotica potpuno je promašila izborom haljine koja je više za plažu, nego za ovako neki prestižni događaj.

Ema Vol

Za Emu se mahom moglo čuti da izgleda "izgužvano", kao i da sam izbor toalete nije najsrećniji jer izgleda "jeftino".

Aleksa Čang

Još jedna manekenka koja je završila na listi najgore obučenih je Aleksa Čang. Iako je poznata kao ozbiljna trendseterka, njen izbor za Met galu mnogima nije bio jasan.

Margaret Kvali

Margaret su kritikovali da je išla previše na "sigurno", te da jedno dešavanje poput Met Gale zaslužuje malo više truda od haljine za malu maturu.

Bili Ajliš

Bili je verovatno bila jedna od najbolje obučenih slavnih ličnosti na prošlogodišnjoj Met Gala, što je možda razlog zašto je ovaj put izabrala gotovo identičan izbor haljine. To je praktično isti dizajn, sa prozirnim rukavima i uklopljenim steznikom, iako se nosi u drugoj boji.

Salma Hajek

Salma Hajek ostala je dosledna svom "lošem stilu", a na Met Gali pojavila se u crvenoj lateks haljini sa tilom koja je mnogima "bola" oči. S obzirom da je njen suprug vlasnik najvećih modnih kuća sveta, mnogi su očekivali da će poneti nešto bolje, međutim, Salma je Salma, a novac ne znači i stil.

Džared Leto

Glumac se pojavio u kostimu maskoti Lagerfeldove mačke Šupet. Ovo izdanje mnoge je šokiralo, a niko nije mogao ni da pomisli da se ispod gomile krzna nalazi niko drugi do Leto.

Žanel Mone

Žanel se potrudila da svi gledaju u nju dok je izvodila svojevrsan performans kada je podigla haljinu pokazujući veš, što su mnogi okarakterisali kao neukusno.

Lil Nas Iks

Reper Lil Nas Iks ostao je dosledan sebi i pojavio se u veoma ekcentričnom izdanju. Osim srebrne boje po telu, bio je prekriven i šljokicama i kristalima, dok je na licu nosio masku, a look je upotpunio obućom sa ogromnom platformom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!