Kajli Džener se baš ne da! Ma koliko da se trudi i da pokušava da postane deo "elite", čini se da joj to baš i ne uspeva, jer je pravi primer onoga da "pare ne znače i stil". 

Očekivano, bila je pozvana na Met Galu, ali njeno izdanje, baš kao i prošlogodišnje,  okarakterisano je kao "prosečno", "nezanimljivo", pa čak i kao "promašena tema". Doduše, u poređenju sa Kendal i Kim bila je dosta "čednija", ali joj to nije pomoglo da završi na listi najbolje obučenih. Naprotiv!

Kajli Džener pojavila se na ovogodišnjoj Met gali.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Kajli se pojavila u crvenoj haljini Haider Ackermann za Jean Paul Gaultier koja je bila "sakrivena" ispod svetlo plavog svilenog ogrtača koji je iz daljine nalikovao na "jorgan". Look je upotpunila decentim minđušama i messy punđom, međutim njenom izdanju, prema mišljenju brojnih modnih stručnjaka nedostajao je wow efekat. 

Kajli Džener optužili su da kopira Rijanu i Blejk.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Zapravo, mnogi su je osudili da je loša kopija i Rijane i Blejk Lajvli, pogotovo kada je reč o prošlogodišnjem izdanju kada je glumica potpuno tranformisala haljinu pred okupljenim fotografima. 

Kajli su optužili da je ovo bio bled pokušaj da učini isto, iako su mnogi bili saglasni da je haljina lepa, ali da jednostavno nije za Met. 

Čak je njeno afterparty izdanje daleko bolje ocenjeno, čime se ponovila priča od prošle godine. 

Kajli Džener pojavila se u drugoj haljini koja je bila bolje ocenjena.
TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Komentari na mrežama bili su brutalni, i malo je reći da je javnost nije štedela. 

"Zašto je još uvek zovu na ovakve događaje", "Ne zaslužuje da bude ovde", "Džaba sve, ona jednostavno ne ume ovo da iznese", "Zašto izgleda toliko staro", "Ona je samo jako isfotošopirana kreacija sa Instagrama koja bi da bude nobles, a ne može", "Jeftino, loše, užasno", "Ima lice svoje 67-godišnje majke, a ima tek 25... molim te, promeni plastičara", "Dosadna haljina", "Ali Kajli koja kopira kraljice Met-a. Znaš kad ćeš da budeš Rijana ili Blejk' Nikad", "Videla žaba da se konj potkiva pa bi i ona"... samo je delić koji se mogao pročitati u komentarima ispod objava na Tviteru.

Ni ovog puta je nisu zaobišle kritike zbog preteranih plastičnih operacija zbog kojih izgleda starije nego što jeste, a međ' hiljadama komentara retke su bile pohvale.

Kajli doduše ne haje. Kada je davala intervju za Vogue rekla je da je tu "samo da bi se dobro provela". "Radujem se što ću stvoriti još uspomena sa svojim sestrama, modom", dodala je na kraju. 

No, šta vi kažete? Da li vam se dopada Kajlino izdanje na ovogodišnjoj Met Gali? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!