Irina Šajk, kako stvari stoje, ponovo nije sama i vratila se, ni manje, ni više, nego bivšem dečku Tomu Brejdiju sa kojim je otpočela romansu pre nekoliko meseci. Međutim, šuškalo se da je par raskinuo nedavno zbog prenatrpanih rasporeda.

No, izgleda da ipak između njih ima emocija, jer su ih paparaci uhvatili u izlasku u Majamiju. Brejdi je bio u crnom od glave do pete, dok je Irina nosila kratku belu majicu i farmerke niskog struka.

Nisu bili oduševljeni paparacima, te je manekenka potom skrivala lice jaknom, piše People.

Da li je reč o pomirenju ili "prijateljskom" izlasku, ostaje da vidimo, no mnogi su mišljenja da je ovo što Irina radi "čist inat" zbog Bredlija i Điđi

Podsetimo, pre nekoliko meseci, svi mediji su brujali o pomirenju Irine i oca njenog deteta Bredlija Kupera. Par je razmenjivao nežnosti u javnosti, a šuškalo se i da rade na drugom detetu. A onda odjednom, veza je ponovo pukla. 

Irina Šajk sa Bredlijem Kuperom.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Navodno je za sve kriva glumčeva majka Glorija koja vodi glavnu reč u životu svog sina, kako kada je reč o njegovoj karijeri, tako i kada se radi o ljubavnom životu. 

Navodno je glumčeva majka krivac za raspad veze sa Irinom Šajk.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Malo potom, Irina je viđena sa Brejdijem, a navodno Kuperu se nova veza njegove drage nije preterano dopadala, no nije se previše uzbuđivao jer je bio mišljenja da nije reč o ozbiljnoj vezi. 

Ipak, Šajk je uzvratio vezom sa koleginicom, manekenkom Điđi Hadid, a od kako je zajedno, par se ne odvaja i čini se da je mlada lepotica potaman ne samo glumcu, već i njegovoj zahtevnoj majci. 

Bredli Kuper se ne odvaja od Điđi.
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je Šajk shvatila da stvari postaju ozbiljne između Bredlija i Điđi, izašla je iz veze sa Tomom, međutim, čini se da njen bivši nije imao nameru da rastura vezu u kojoj je. 

Pročitajte još: BIVŠI JE OSTAVIO DA BI OŽENIO MAMU Sad priređuje jeftin ŠOU sa onom koju nije imao samo ko nije tražio i ovo je baš blam

Tom Brejdi se vratio Irini.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon svega, Irina se ipak vratila Brejdiju, gotovo kao neka vrsta inata, barem tako smatraju ljudi na mrežama, a da li u njihovim teorijama ima istine, ne znamo. Ipak, ostaje da vidimo da li će se Irini i Bredliju ponovo ukrstiti putevi ili su zaista stavili tačku na njihov ljubavni odnos.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Irina Šajk Tiktok/runwaybybella

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!