Irina Šajk raskinula je vezu sa Tomom Brejdijem nakon gotovo tri meseca veze, a kako strani mediji pišu, razlog je daljina koja je na kraju presudila da se "ohlade" jedno od drugog. No, sa druge strane, zato veza njenog bivšeg partnera Bredlija Kupera i mlade manekenke Điđi Hadid napreduje svakog dana iako je glumac uplovio u novi odnos kako bi se osvetio Šajk. 

Irina je raskinula sa Tomom Brejdijem.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pre nekoliko meseci činilo se da su Irina i Bredli ponovo na putu pomirenja. Par je bio prisan i u javnosti, i gotovo nisu skidali ruke jedno sa drugog, a onda je odjednom sve puklo. 

Irina Šajk i Bredli su prisni u javnosti.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šuškalo se da je razlog to što Bredli ponovo nije želeo da je oženi, što je navodno bio kamen spoticanja i prošli put kada se u sve umešala i Kuperova majka Glorija koja odlučuje o glumčevim vezama.

Bredli zbog majke nije oženio Irinu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Da bi mu se "osvetila", uplovila je u vezu sa sveže razvedenim Tomom Brejdijem koja je, kako se činilo, išla dobrim putem, no nije računala da će joj i Bredli uzvratiti istom merom iako je isprva navodno bio ljubomoran. 

Bredli Kuper se ne odvaja od Điđi.
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što je Irina raskinula sa Brejdijem, gotovo kao da se očekivalo i da Kuper okonča odnos sa Điđi, no, do toga, barem za sada, neće doći, i manekenka kipti od ljubomore.

Kako je rekao izvor za Page Six, najviše joj smeta što glumac ljubi tako mladu devojku. 

"Irina nije zadovoljna što Bredli izlazi sa još jednim supermodelom, i to mlađim", ispričao je izvor. "To ju je iznenadilo."

Irina Šajk se trudi da izgleda sjajno uvek.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Potom je insajder dodao da Šajk koristi svaku priliku da je paparaci uhvate - čak je često i previše sređena dok  šeta njihovu šestogodišnju ćerku nakon škole.

"Ona mu poručuje: 'Vidi dušo, još sam 'riba''", kaže izvor i dodaje da se Šajk nadala da će se skrasiti sa Kuperom zbog "godina koje su uložili u vezu".

No, drugi izvor tvrdi da su Irina i Bredli samo prijatelji, te da između njih nema "ljubavnih iskrica", a šta je prava istina, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Irina Šajk Tiktok/runwaybybella

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!