Prema izvoru bliskom paru koji je kontaktiran od strane TMZ-a, raskid Irine Šajk i Toma Brejdija nije izazvan nikakvim konkretnim problemima, dramama ili skandalima, već se jednostavno "romansa istrošila".

Irina Šajk i Tom Brejdi su ušli u vezu pod velikom pažnjom javnosti, što je izazvalo očekivanja da će njihova romansa potrajati. Međutim, nije iznenađujuće što su se rastali, s obzirom na to da je Tom Brejdi viđen kako uživa na jahti u Majamiju bez Irine Šajk. Prethodilo je raskidu i nekoliko znakova koji su ukazivali na to da će ova veza biti kratkog veka, uključujući i činjenicu da nije pozvao Irinu na svoj rođendan.

Raskinuli Irina Šajk i Tom Brejdi
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su kratko bili u vezi, već neko vreme nisu bili zajedno na javnim događanjima. Tom Brejdi se zabavljao u Majamiju, dok je Irina Šajk boravila u Njujorku. Takođe, početkom meseca je viđen u društvu Kim Kardašijan, s kojom se šuškalo da flertuje u jeku tračeva o početku veze s Irinom.

Frizura Irine Šajk je zimski trend sezone
Instagram 

Ovo je bila Brejdijeva prva javna veza od razvoda od Žizel Bundšen u oktobru 2022. Prethodno se spekulisalo da ga je Irina Šajk "besramno jurila", a fotografisana je nakon što je prespavala u njegovom stanu.

Irina Šajk je ostala bliska s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Irina Šajk je ostala bliska s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom, s kojim ima ćerku, a ranije se pisalo da "mašta o udaji za njega", što je izazvalo sumnju da veza s Tomom neće potrajati. S druge strane, Bredli je trenutno u vezi sa slavnom supermodelkom Điđi Hadid.

Bredli je trenutno u vezi sa slavnom supermodelkom Điđi Hadid.
Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!