Slavni glumac Bredli Kuper uslikan je sa 6-godišnjom ćerkom Leom koju je dobio sa Irinom Šajk na Tuileries Funfair vašaru u Parizu. Slavni otac i njegova naslednica uživali su u vožnjama u zabavnom parku, ne skidajući osmeh sa lica. Odnosno, Lea je bila ta koja je uživala sve vreme, dok je Bredli kada ga naslednica ne gleda često bio odsutan. 

Doduše, trudio se da Lea to ne primeti i trudio se da joj bude maksimalno posvećen. Upravo njegovo zamišljeno lice pokrenulo je lavinu komentara s obzirom da je njegova bivša odnedavno u novoj vezi sa Tomom Brejdijem, bivšim suprugom Žizel Bundšen. 

Par je nedavno uhvaćen dok razmenjuju nežnosti i maze se u automobilu samo dan nakon što je Irina provela noć u njegovoj vili. Navodno Bredli nema ništa protiv romanse, te da je više u fazonu da "čeka i vidi šta će biti". 

Kako je insajder potvrdio: "Brejdi i Šajk nisu javno potvrdili da su u vezi. Ovo može biti gotovo za par nedelja, te Bredli nije zabrinu". Međutim, ove reči samo su potvrdile ono o čemu se šuška već neko vreme - da mu nije svejedno, te da Irinu i dalje voli

Par se navodno i pomirio pre nekoliko meseci, međutim, čini se da je ponovo ljubavi presudila njegova mama za koju je bolesno vezan.

Bredli Kuper i Irina su se nedavno pomirili.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Dok ju je vodao za nos, a sam radio svašta bilo je dobro, a sada je povređen", "Tipično muško koje shvati šta je izgubio tek kada ženu osvoji partner kakvog zapravo zaslužuje", "Kad je trebalo da pusti mamu i izbare ljubav, nije, a sad mu teško", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama kada se pročulo da Irina ljubi Brejdija, a prva reakcija Bredlija bila je da su mu vesti teško pale. 

Irina Šajk i Bredli dali su šansu ljubavi ali uzalud.
Instagram 

Zapravo, možda su komentari o njegovom odnosu sa majkom i najčešći, ako se uzme u obzir da su to, kao i njegova navodna afera sa Ledi Gagom, glavni razlozi zašto nije sa Irinom.

Podsetimo, Bredli i Gaga navodno su uplovili u "zabranjen" odnos tokom snimanja filma "A Star Is Born", a energija na njihovom nastupu na dodeli Oskara mogla se seći makazama.

U isti mah, glumac je često bio tema javnosti zbog bizarnog odnosa sa majkom Glorijom koja se za sve pita u njegovom životu.

Bredli Kuper bolesno je vezan za majku.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Oni i žive zajedno nakon što mu je preminuo otac, a Glorija ga zove po nekoliko puta na dan. Glumac čak i nosi burmu svog oca zbog čega ga prozivaju da je majku "oženio", a najgore od svega je i to što mu je upravo ona birala devojke i "aminovala" da li su "dovoljno dobre za njenog sina".

Bredli Kuper živi s majkom.
Danimal / Splash / Profimedia 

Irina joj je bila direktna pretnja, pisali su strani mediji, pogotovo kada mu je rodila ćerku, te je, smatra se, i ovaj put "kumovala" raskidu, a da li u svim tim pričama zaista ima istine, nije poznato.

Bonus video:

Manekenka i milioner  Tiktok/@cokimngann

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!