Vest da su Irina Šajk i Tom Brejdi uplovili u ljubavni odnos iznenadila je javnost, pogotovo ako se uzme u obzir da su procurele priče da mu je manekenka dosađivala i jurila ga na jednom događaju na kojem su nedavno oboje prisustvovali. 

Međutim, čini se da je njeno nabacivanje, ako u tome uopšte ima istine, urodilo plodom, jer je par uplovio u romansu, doduše bez obaveza, a ove vesti iznenadile su njihove bivše partnere.

Iako se isprva provuklo da se Žizel ne dopada izbor njenog bivšeg, veoma brzo su se oglasili prijatelji manekenke i demantovali glasine, rekavši da joj je "drago što je Brejdi nastavio dalje", te da to i njoj olakšava. 

Ali, mnoge je zanimalo i kako na novu romansu gleda bivši druge strane, glumac Bredli Kuper sa kojim je Irina bila veoma prisna do pre par meseci. Tada se uveliko govorilo o njihovom pomirenju, a par je svuda išao zagrljen. Međutim, da od obnovljene veze nema ništa bilo je jasno veoma brzo kada je Irina uhvaćena prilikom druženja sa drugim muškarcima. 

Bredli kuper do skoro je bio sa irinom.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, sve to bili su navodno samo njeni prijatelji, te se činilo da Bredli nije imao razloga za brigu, sve do sada. 

Kako pišu strani mediji, navodno su glumcu vesti o novoj romansi njegove bivše drage veoma teško pale. 

"Reći da mu to ne smeta bila bi laž. Bio je s Irinom i jako je voli. Ona je majka njihove ćerke i njih dve su njegove najdraže ženske osobe na svetu. Oseća da je Irina prvi put upoznala nekog koje je može zauvek osvojiti i odvojiti od njega (osvojiti njeno srce). Tom je veoma sposoban u tome da bude odan suprug, roditelj. To je ono što dotiče Bredlija", rekao je izvor za Daily mail.

Bredliju Kuperu teško su pale vesti o novoj vezi Irine.
Shutterstock 

Međutim, ova izjava pokrenula je lavinu negativnih komentara na račun glumca. "Dok ju je vodao za nos, a sam radio svašta bilo je dobro, a sada je povređen", "Tipično muško koje shvati šta je izgubio tek kada ženu osvoji partner kakvog zapravo zaslužuje", "Kad je trebalo da pusti mamu i izbare ljubav, nije, a sad mu teško", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama. 

Irina Šajk nastavila je dalje nakon Kupera.
Instagram 

Zapravo, možda su komentari o njegovom odnosu sa majkom i najčešći, ako se uzme u obzir da su to, kao i njegova navodna afera sa Ledi Gagom, glavni razlozi zašto nije sa Irinom.

Bredli kuper je izrazito blizak sa majkom.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Podsetimo, Bredli i Gaga navodno su uplovili u "zabranjen" odnos tokom snimanja filma "A Star Is Born", a energija na njihovom nastupu na dodeli Oskara mogla se seći makazama. 

U isti mah, glumac je često bio tema javnosti zbog bizarnog odnosa sa majkom Glorijom koja se za sve pita u njegovom životu.

Bredli kuper je bolesno vezan za majku.
Danimal / Splash / Profimedia 

Oni i žive zajedno nakon što mu je preminuo otac, a Glorija ga zove po nekoliko puta na dan. Glumac čak i nosi burmu svog oca zbog čega ga prozivaju da je majku "oženio", a najgore od svega je i to što mu je upravo ona birala devojke i "aminovala" da li su "dovoljno dobre za njenog sina". 

Irina joj je bila direktna pretnja, pisali su strani mediji, pogotovo kada mu je rodila ćerku, te je, smatra se, i ovaj put "kumovala" raskidu, a da li z svim tim pričama zaista ima istine, nije poznato.

Bonus video:

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A SADA JE SVE ŠOKIRALA IZGLEDOM! Irinu Šajk do sad ovakvu nismo videli, stavila ČUDNU PERIKU! instagram/irinashayk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!