Điđi Hadid i Bredli Kuper upoznali su se zahvaljujući glumčevoj bivšoj verenici, manekenki Irini Šajk koja je bila dosta bliska sa Điđi, rekao je izvor za The Messenger pa napomenuo:

"Điđi i Irina su jako bliske godinama, sarađivale su, a Điđi i Bredli znaju se duže vreme, družili su se, ali na prijateljskom nivou".

Izvor je poručio da su se Điđi i Kuper dodatno zbližili zbog svojih ćerki, glumac je nedavno pozvao manekenku i njenu ćerkicu Kai koju je dobila sa pevačem Zejnom Malikom, da se sretnu sa njim i malenom Lijom, koju je on dobio u vezi sa Irinom Šajk.

Điđi Hadid i Bredli Kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Điđi Hadid trenutno ne želi ozbiljnu vezu

Bredli Kuper je bio taj koji je povukao prvi potez, insistirao je da se vidi sa Điđi. I ti susreti su bili u opuštenijem tonu.

Điđi ipak ne želi ozbiljniju vezu, iako joj je veoma lepo pored glumca. Makar to ne želi za sada.

Irina Šajk i Bredli Kuper
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Možda želja Điđi Hadid i nije presudna u svemu jer stvari između Bredlija i Irine nisu okončane. Par je prošlog leta proveo vreme zajedno, što je pokrenulo glasine o mogućem pomirenju. Izvor je tada otkrio da bi Irina bila spremna da se pomiri sa Bredlijem ukoliko bi on doneo konačnu odluku da se skrasi pored nje.

Šajk je navodno sada u vezi s Tomom Brejdijem, a tu romansu je Kuper teško podneo plašeći se da bi čuveni sportista mogao da mu oduzme Irinu jednom zauvek.

Irina i Tom Brejdi
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I sada se svi pitaju šta to rade Irina i Kuper? Sve u svemu, tačka na njihovu vezu još nije stavljena, i ostaje da se vidi kako će se odvijati ovi emotivni putevi na svetskoj javnoj sceni, nudeći potencijal za nove sapunice i priče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!