Điđi Hadid, poznata manekenka, i Bredli Kuper, glumac i reditelj, primećeni su zajedno na romantičkoj večeri u Njujorku.

Na večeri, Điđi Hadid je nosila kožnu jaknu ispod koje je imala beli top i kratku suknju, dok je Bredli Kuper bio opuštenijeg stila. Glumac i reditelj je nosio sportsku odeću sa kačketom, plavom majicom i kariranom jaknom.

Prema izveštaju "Daily Maila", ovo je prvi put da se Điđi Hadid pojavila u javnosti nakon navodne veze sa Leonardom Dikaprijom. Postoje spekulacije da njihov susret nije bio obična večera, već bolje upoznavanje potencijalnih emotivnih partnera.

Naime, Điđi i Leo su se prethodnih meseci nekoliko puta našli na istom mestu, iako niko nije zvanično potvrdio njihovu vezu dugo se sumnjalo da se viđaju u tajnosti.

Jedan od insajdera potvrdio je za Page Six da su slavni neženja i poznata manekenka u vezi. "Oni su zajedno", rekao je i dodao da imaju "neviđenu energiju dok su zajedno".

Leonardo Dikaprio bio sa Điđi Hadid
Shutterstock 

Izvor je rekao da su 48-godišnji Dikaprio i 28-godišnja manekenka bili bliski na zabavi osnivača Tao grupe Marka Pakera za četvrti jul. Rečeno je da su bili sa grupom u kojoj su bila i druga ugledna imena svetskog džet-seta.

Kasnije su viđeni u jednom luksuznom restoranu. Insajder kaže da se par družio i igrao uz melodije di-džejeva, te da je izgledalo kao da se zabavljao. "Zajedno su",insistirao je jedan od očevidaca nakon što je video njihovu interakciju.

"Način na koji govore jedno drugome... Možeš da osetiš energiju", dodao je. Međutim, drugi izvor je rekao da su Dikpario i Hadid samo deo iste grupe prijatelja.

Podsetimo, vesti o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u septembru 2022. godine. Nakon toga, pojavili su se zajedno u nekoliko prilika. Ipak, romansu nisu potvrdili ni demantovali, a glumac je nakon toga viđen i sa drugim ženama.

U isti mah, provlačila se priča da je na Điđi uticala sestra koja smatra da joj veza sa "omraženim neženjom" ne treba. Takođe, pojavili su se i navodi da slavna manekenka romansu krije od svih i zbog majke Jolande koja joj je uništila vezu sa ocem deteta Zejnom Malikom.

Zejn i Điđi
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, krajem 2021. godine pojavili su se navodi da je došlo do sukoba između Jolande Hadid, odnosno "majke iz pakla" kako je još zovu i Zejna. Uzrok je navodno to što Malik nije želeo da Jolanda prikazuje lice njegove ćerke Kai kao što je to radila u prošlosti, jer su se roditelji trudili da naslednici obezbede normalno odrastanje.

Điđi Hadid ne otkriva više veze
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Điđi se tada oglasila samo jednom i to kako bi poručila da joj je dobrobit njene ćerke Kai, koju ima sa Zejnom, najvažnija, te da zbog toga neće biti prisutna u javnosti, a sada se provlače priče da je nakon lošeg iskustva sa majkom rešena da sakrije svaku vezu.

Vredno pomena je da je Bredli Kuper prekinuo vezu sa Irinom Šajk 2019. godine, ali su ostali u dobrim odnosima zbog njihove ćerke. Nedavno su i sami viđeni zajedno. Iako nisu potvrdili svoju vezu, postoji interesovanje za njihovim mogućim zajedničkim odmorom, kako je potvrdio izvor blizak paru za "Daily Mail".

Bredli i Irina u šetnji sa ćerkom
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U isti mah, glumac je često bio tema javnosti zbog bizarnog odnosa sa majkom Glorijom koja se za sve pita u njegovom životu. 

Oni i žive zajedno nakon što mu je preminuo otac, a Glorija ga zove po nekoliko puta na dan. Glumac čak i nosi burmu svog oca zbog čega ga prozivaju da je majku "oženio", a najgore od svega je i to što mu je upravo ona birala devojke i "aminovala" da li su "dovoljno dobre za njenog sina".

Šta će majka Glorija reći za manekenku Điđi Hadid, ostaje nam da vidimo u budućnosti.

bredli kuper se ne odvaja od majke
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!