Arnold Švarceneger je, kako se čini, zaprosio dugogodišnju devojku Heder Miligan, što je mnoge iznenadilo ako se uzmu u obzir njegovi hvalospevi o bivšoj supruzi Mariji Šrajver. On je mesecima govorio o tome kako mu je afera bila najveća greška u životu i kako bi sve dao da se to nije dogodilo. 

Njegovo pokajanje je više nego pohvalno, i sve bi to bilo u redu da on već godinama nije u vezi sa drugom ženom, kojoj, sigurni smo, nije prijatno da sluša da njen dečko i dalje "kuka" za bivšom. 

Arnold Švarceneger sa bivšom ženom Marijom Šrajver.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Podsetimo, brak Švarcenegera i Marije Šrajver pukao je nakon što se saznalo da je kućnoj pomoćnici i dadilji njihove dece Mildred Baeni, napravio dete.Ona je bila u isto vreme trudna kada i Marija Šrajver, a tek kada je vanbračni sin porastao, bilo je jasno ko mu je otac.

Arnold sa vanbračnim sinom.
printscreen/instagram 

Švarceneger je u prvi mah bio besan što se sve saznalo, te je, ljut na nekadašnju ljubavnicu, odbijao godinama kontakt sa dečakom. Srećom, situacija se kasnije promenila, a Džozef Baena i slavni glumac danas su često zajedno. 

Kada je reč o Mariji, ona je saznanje o prevari teško podnela. Kako je kasnije i sama priznala, bilo joj je potrebno mnogo terapije da bi "konačno stala na noge". Arnold je sve vreme pokušavao da se pomire, ali Šrajver je bila neumoljiva. 

Koliko je bila povređena najbolje se videlo kroz brakorazvodnu parnicu koja je trajala 10 godina, a nakon koje je osigurala poprilično bogatstvo. 

Sa druge strane, i Arnold je u nekom trenutku nastavio dalje. On je uplovio u vezu sa 27 godina mlađom fizioterapeutkinjom Heder Miligand.

Arnold Švarceneger sa novom devojkom Heder.
ROMAN BABIRAD / Sipa Press / Profimedia 

Heder je, kako mnogi smatraju kopija njegove supruge, s obzirom da veoma liče, pogotovo kada se nasmeju, zbog čega su mnogi mišljenja da Arnold nikada stvarno nije preboleo Šrajver.

"Heder je ista Marija iz mlađih dana", "Da li je to Arni našao novu Mariju", "Pa one su pljunute"... pisali su ljudi na mrežama svaki put kada bi se pojavile nove paparaco fotke lepe Heder.

Arnold Švarceneger sa novom devojkom pre par meseci.
ALEX HALADA / AFP / Profimedia 

Isto se ponovilo i sada, kada je fizioterapeutkinja viđena u javnosti nakon dužeg vremena, no jedna stvar mnogima nije promakla - na njenoj ruci blistao je ogroman dijamantski prsten, zbog čega se uveliko šuška da se par verio. 

Mnogi smatraju i da je veridba bila "iskupljenje" jer je kukao za bivšom, pa ga je Heder uslovila. Da li u pričama ima istine - ne znamo, te ostaje samo da vidimo da li će vremešni glumac zaista po drugi put stati na "ludi kamen". 

Bonus video:

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!