Arnold Švarceneger, poznat kao Terminator, bivši guverner Kalifornije i vicešampion Mr. Olympia, nije samo poznat po svojoj impresivnoj karijeri, već i po velikoj ljubavi prema životinjama. Osim pasa, ponija i magarca, Švarceneger ima i posebnu vezu sa svojim prasetom.

Arnold Švarceneger
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nedavno je na Instagramu podelio simpatičnu fotografiju kako hrani prasence iz svojih usta. I dok većina obožavaoca izražava oduševljenje nad Švarcenegerovim prijateljstvom i bliskošću sa svojim kućnim ljubimcem, neki su izrazili zabrinutost zbog prizora hrane iz usta. Ipak, većina reakcija bila je pozitivna, a komentari su se uglavnom osvrću na humorni citat iz filma.

Švarceneger redovno deli simpatične trenutke sa svojim ljubimcima na društvenim mrežama, prikazujući svoju nežnu stranu prema životinjama. Njegova posvećenost kućnim ljubimcima ide toliko daleko da ih čak vodi i na poslovne sastanke.

Bonus video

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji Instagram

Izvor: Wanted A.N.