Arnold Švarceneger već mesecima ne prestaje da govori u medjima o tome koliko voli svoju suprugu Mariju Šrajver, i da ističe koliko je pogrešio što ju je prevario. Ovako nešto pravo je iznenađenje ako se uzme u obzir da je već godinama u vezi sa drugom ženom, kao i da je prošlo 2 ipo decenije od afere koja mu je uništila brak.

Arnold Švarceneger ne prestaje da govori koliko voli svoju bivšu ženu.
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, čini se da što je stariji, to više žali što je imao tajnu vezu sa kućnom pomoćnicom i bebisiterkom Mildred Baenom. Iz tog odnosa dobio je i vanbračnog sina Džozefa koji je njegova slika i prilika, ali su bile potrebne godine da uspostave dobar odnos. 

Arnold Švarceneger sa vanbračnim sinom.
printscreen/instagram 

Danas se Arnold trudi da nadomesti propušteno Džozefu čije je odrastanje pretvoreno u pakao, propraćen budnim okom javnosti. Za sve ovo vreme, njegova majka Mildred, retko se pojavljivala u javnosti, a poslednji put kada je to učinila bilo je da ga podrži u "Plesu sa zvezdama". 

Mildred Baena u publici na "Plesu sa zvezdama".
Disney+ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada su je paparaci uslikali prvi put nakon dužeg vremena, a Baena je izgledala potpuno drugačije nego u vreme kada je "smotala" Švarcenegera. Neraspoložena što vidi paparace, smrknuto je pratila škljocanje objektiva, da bi brže-bolje požurila da se fotografima skloni iz vidokruga. 

Jedini put kada je istupila u javnost i ispričala svoju stranu priče bilo je nakon afere, s obzirom da se glumac ogradio od nje i sina, te da je nju predstavio kao glavnu negativku. 

Arnold Švarceneger sa bivšom ženom.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Mildred je radila za slavnog glumca dugih 20 godina i bila izuzetno bliska sa njegovom suprugom Marijom. One su čak i bile trudne u isto vreme, a spremačica je krila da je upravo Arni otac njenog deteta. Supruga glumca ju je sve vreme uveravala da "nije sama", te da su "oni njena porodica", i da je "neće ostaviti na ulici".

Tajna se krila dugih 7 godina sve dok genetika nije odradila svoje, a Arnoldov vanbračni sin postao njegova slika i prilika. Inače, Mildred je svojevremeno govorila o aferi za magazin "Hello!". Otkrila je da je supruga glumca naslutila da imaju aferu zbog njihovih šaputanja po kući i da joj je uvek govorila da joj se može obratiti ako joj nešto treba.

U jednom trenutku je pitala Mildred da li ima aferu s njenim mužem.

"Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje", otkrila je dadilja tada i nestala iz javnosti.

Kada je reč o Švarcenegeru, on je tvrdio da nije znao da je otac Midlredinog deteta sve dok sličnost nije bila očigledna, a nakon skandala koji mu je rasturio porodicu, dugo nije želeo da ima išta ni sa bivšom ljubavnicom ni sa svojim sinom koji je odrastao u nimalo lakim uslovima. Ipak, danas je sve drugačije, a još njegovih fotografija sa majkom Mildred pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera veoma je vezan za majku koja ga je odgajila.

Bonus video:

švarceneger Instagram/schwarzenegger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!